تداوم نهضت سوادآموزی با شیوههای جدید
صحرایی تاکید کرد: نهضت سوادآموزی یادگار امام (ره) و انقلاب اسلامی است و با شیوههای جدید موضوع سوادآموزی را ادامه خواهد داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، «رضامراد صحرایی» سرپرست وزارت آموزش و پرورش در جلسه «تبیین فرایند پرداخت مشوقهای نهضت سوادآموزی» گفت: کاری که ۹ سال مغفول مانده بود مجددا پیگیری و دنبال شد. بخشی از مشوقها را اواخر سال قبل توانستیم بودجهای از هیأت دولت برای آن بگیریم.
او افزود: نهضت سوادآموزی از دستاوردهای انقلاب است و تلاش این سازمان باسوادسازی کمتر از ۳ درصد جمعیت بیسواد باقی مانده در کشور است.
صحرایی تاکید کرد: نهضت سوادآموزی یادگار امام (ره) و انقلاب اسلامی است و با شیوههای جدید موضوع سوادآموزی را ادامه خواهد داد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: پرداخت مشوقها حداقل عنایتی است که دولت میتواند در قبال با سوادی این افراد اعطا کند.
۹۲ هزار نفر مشمول دریافت مشوق هستند
در ادامه «علیرضا عبدی» رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در جلسه تبیین فرایند پرداخت مشوقهای نهضت سوادآموزی گفت: بحث مالی و حمایتی از مشکلات همیشگی ماست و یکی از مشوقهایی که سالها قبل برای همین منظور طراحی شد و چندماهی هم اجرا شد و بعد مغفول ماند، مشوق سوادآموزی بود.
او تصریح کرد: براساس این طرح هرکسی وارد چرخه سوادآموزی شود از ۲۰ درصد هزینهای که بابت باسواد شدن او پرداخت کردهایم، برخوردار میشود یعنی این مبلغ را به عنوان مشوق به خودش میدهیم.
عبدی یادآور شد: سال ۹۳ این طرح مصوب هیأت دولت شد، اما بعدها آن را پیگیری نکردند.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی اظهار کرد: مشوقهای نهضت در سالهای ۹۹ و ۱۴۰۰ پرداخت شده است. ۹۲ هزار نفر مشمول دریافت این مشوقها هستند. متاسفانه ۹ هزار نفر از افراد مشمول، شماره حساب مسدود دارند و به همین جهت سامانهای را اعلام خواهیم کرد تا از طریق این سامانه کد ملی ارسال کنند و بتوانیم از آنها حساب دیگری بگیریم.