خبرگزاری کار ایران

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛

فرهنگ بسیجی در مدیریت و ساختار سازمان خود را نشان می‌دهد

فرهنگ بسیجی در مدیریت و ساختار سازمان خود را نشان می‌دهد
کد خبر : ۱۳۰۳۹۱۷

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: فرهنگ بسیجی امروز در مدیریت و ساختار سازمانی خود را نشان می‌دهد و مانند نگین الماس می‌درخشد؛ یعنی با خلاهایی که پیش می‌آید خود را بیشتر نشان می‌دهد و نیاز سازمان را جلو می‌برد؛ آن‌ها موتور محرکه سازمان‌ها هستند.

به گزارش ایلنا از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سید حسن قدسی‌پور در مراسم گرامیداشت هفته بسیج گفت: حضرت امام در ۵ اذر ۱۳۵۸ بسیج را تشکیل دادند و از همان زمان ایده ارتش ۲۰ میلیونی شکل گرفت. 

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: بسیجی خستگی ناپذیر است و برای تحقق آرمان‌هایش با وجود موانع مختلفی که در مسیرش قرار دارد با قدرت ادامه می‌دهد، آمادگی برای شهادت از دیگر ویژگی‌های بسیجیان است؛ بسیجی خسته نمی‌شود بلکه عشق، علاقه، ایمان، ارادت و توان بیشتری به میدان می‌آورد که از این دست نمونه‌ها بی‌شمارند. 

وی گفت: اکنون شاهد این هستیم که اتحاد و انسجامی پیش آمده که در دوماه قبل نبوده؛ این نشان دهنده این هست که هرچه فشار و مشکلات بیشتر می‌شود خلوص بسیجی‌ها بیشتر خودش را نشان می‌دهد و بیشتر وارد عرصه خدمت می‌شوند. این فرهنگ بسیجی است. 

وی با بیان اینکه نوع جنگ در زمان پیغمبر با حال حاضر متفاوت شده است، گفت: اکنون موشکهای صوت که رونمایی شده با سرعت مافوق صوت شلیک می‌شوند و حرکت می‌کنند؛ همچنین جنگ کنونی در فضای سایبری و در فضای تکنولوژی است زیرا جنگ امروز هم ابزار خودش را می‌خواهد. 

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه شهید شهریاری نمونه بسیجی امروز است، گفت: یعنی کسی که در هر سازمانی که فعالیت می‌کند نیاز سیستم را به نحو احسن مرتفع می‌کند. 

به گفته قدسی پور، فرهنگ بسیجی امروز در مدیریت و ساختار سازمانی خود را نشان میدهد و مانند نگین الماس می‌درخشد؛ یعنی با خلاهایی که پیش می‌آید خود را بیشتر نشان می‌دهد و نیاز سازمان را جلو می‌برد؛ آن‌ها موتور محرکه سازمان‌ها هستند. 

بسیج یک مکتب فکری و فراگیر است

مجیدکوه خیل فرمانده بسیج کارکنان در این مراسم گفت: پرسشی که ذهن رامشغول می‌کند یا به ذهن هرکسی خطور می‌کند هرکسی تعریفی از بسیج دارد برخی‌ها بسیج را تشکل نظامی می‌دانند که هدفش سازماندهی افراد مسلح برای امنیت کشور است. 

وی افزود: برخی دیگر بسیج را کانونی برای ایجاد نظم عمومی و مرکزی برای تقویت و تحکیم باورهای فرهنگی، اجتماعی، فضاِیل اخلاقی و…می دانند وعده‌ای دیگرکمک‌رسانی درشرایط بحرانی برای رساندن کالاهای اساسی به محرومان و شهروندان، همچنین افراد دیگری با انجام یک طرح همگانی مثل «واکسیناسیون» یاد بسیج می‌افتند. 

وی با تاکید براینکه به راستی بسیجی کیست و چرا درمورد بسیجی تا این حدقضاوت می‌شود گفت: اگر بسیج را یک نیروی مسلحی بدانیم که دنبال امنیت کشوراست پس نقش سپاه وارتش چیست؟ اگربسیج به دنبال ایجاد نظم عمومی است پس نیروهای نظامی وانتظامی چه نقشی دارند؟ اینها نشان میدهد که هنوز ما به تعریف درستی از بسیج نرسیده ایم. 

کوه خیل ادامه داد: شاید اشتباه اساسی این است که بسیج از زاویه یک سازمان وتشکیلات نگاه می‌شود وکسانی گمان کرده اندکه بسیجی یعنی کارمند وکارگر موظف حقوق بگیر. اماحقیقت فراتر از این نگاه سطحی نگر و ساده انگارانه است. بسیج یک مکتب فکری است. 

فرمانده بسیج کارکنان گفت: بسیج یک چارچوب عملی برای زندگی اجتماعی وکارزار در این دنیای پرفتنه وآشوب است. بسیجی بودن یعنی آگاهی از رمز و راز این کارزار وآماده ساختن خود برای دست و پنجه نرم کردن در راستای حل مشکلات وموانع. 

وی گفت: : بسیج یک قلعه مستحکم است که گستره آن به اندازه تمام کشوراست و همه شهروندان ومدیران ما باید در حفظ امنیت، رونق معیشت وتحکیم فضایل فرهنگی کشور انجام وظیفه کنند تا در این راستا کشوری آباد و شکوهمند و باعظمت داشته باشیم. 

وی تاکیدکرد: درمکتب بسیج انسان‌ها باید با خالی کردن دل‌های خود از هوای نفسانی و… به خدا و منافع خلق خدا بیاندیشند. تلاش زیادی کنند و خودشان منافع کمتری طلب کنند. 

وی در پایان درباره جنگ ترکیبی گفت: این جنگ یعنی تمام توان نظامی، اقتصادی، دیپلماسی و…دشمن واردشده که ضربه به این نهاد وتشکل مقدس واردکند بسیج اقتدارکشور وامنیت کشور را با اتکا به داشته‌ها و توانایی‌های درون خویش جستجو می‌کند. 

وی ادامه: بهترین تعریف از بسیج همان کلام امام راحل است که فرمودند بسیج مدرسه عشق است. 

همچنین در این مراسم حجت الاسلام ژاله چین در خصوص موضوع تا آزادی با پخش کلیپ توضیحاتی را ایراد کرد. 

در پایان مراسم با اهدا لوح از چهار بسیجی نمونه دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز