جمعیت هلال احمر اعلام کرد:
وظیفه پاسخگویی درباره ریکال آنتیبیوتیکها با سازمان غذا و دارو است

روابط عمومی جمعیت هلال احمر اعلام کرد: ۳ هفته پس از ورود آنتیبیوتیکها به کشور سازمان غذا و دارو طی نامهای تعداد محدودی از یک بچ مشخص را جمعآوری کرده است؛ سازمان غذا و دارو در این زمینه باید پاسخگو باشد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، براساس نامهای که از سوی پیکانپور، مدیرکل امور داروی سازمان غذا و دارو به یکی از شرکتهای واردکننده سوسپانسیون خوراکی آنتیبیوتیک ارسال شده است، داروی کوآموکسیکلاو با برند MAGAMOX CV-DUO با شماره سری ساخت MFH0555 که بهصورت فوریتی وارد کشور شده است؛ از لحاظ آزمون تعیین ماده مؤثره، غیرقابل قبول بوده است.
در پی بررسیهای آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و داروی سازمان غذا و دارو، این سازمان دستور ریکال (جمعآوری دارو از سطح عرضه) سوسپانسیون خوراکی کوآموکسیکلاو با برند و شماره سری ساخت یادشده را صادر کرده است.
برهمین اساس روابط عمومی جمعیت هلال احمر اعلام کرد: همانگونه که مستحضرید پیرو کمبود داروهای آنتی بیوتیک در کشور، به سفارش سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت با همکاری وزارت امور خارجه، محموله آنتی بیوتیک در تاریخ ۱۴۰۱/۸/۷ از کشور هند وارد کشور شد و شرکت بازرگانی سها کیش هلال احمر پیرو درخواستهای سازمان غذا و دارو، بنا بر انجام وظایف بشردوستانه حمل و نقل محموله فوق را بر عهده گرفت و بلافاصله پس ازورود محموله، طی مراحل قانونی آنتی بیوتیکها برای توزیع در میان شرکتهای پخش مورد تأیید سازمان غذا و دارو، به آن سازمان تحویل گردید.
این در حالیست که ۳ هفته پس از ورود داروهای مذکور به شرح فوق، سازمان غذا و دارو طی نامهای تعداد محدودی از یک بچ مشخص را ریکال (فراخوانی) نموده است. با توجه به توضیحات فوق، پاسخگویی در این خصوص بر عهده سازمان غذا و دارو است.