منصوری:
نمایشگاه دائمی حجاب و عفاف تبلور هم افزایی بخش خصوصی و دستگاه های دولتی
استاندار تهران گفت: این نمایشگاه مصداق هم افزایی بخش خصوصی و دستگاه های دولتی است که می تواند در سطح استان و حتی کشور تعمیم پیدا کند.
به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ محسن منصوری در حاشیه افتتاح نمایشگاه دائمی عفاف، حجاب، پوشاک و لوازم خانگی ایرانی و اسلامی اظهار داشت: امروز افتخار داشتیم در جمع تولید کنندگان داخلی نمایشگاه عفاف و حجاب که محصولات خود را در حوزه پوشاک و مبلمان و فروش و جهیزیه با رویکرد حجاب و عفاف به نمایش گذاشتند حضور پیدا کنیم.
وی ادامه داد: در سال رونق تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها برگزاری چنین نمایشگاهی اتفاق خوبی بوده که به همت مجموعه های وزارت صمت و انجمن عفاف و حجاب برگزار شده است؛ در حقیقت این نمایشگاه مصداق خوبی برای فعال سازی ظرفیت های بر زمین مانده است که توانمندی های داخلی را به نمایش می گذارد.
استاندار تهران با اشاره به برگزاری این نمایشگاه در محل چهل سرای مصلای تهران، عنوان کرد: نمایشگاه عفاف و حجاب با ۳ هزار مترمربع سازه نمایشگاهی و ۳۰۰ غرفه برپا شده و در اختیار تولیدکنندگان داخلی است، به علاوه در استان تهران صدها مکان دیگر همانند اینجا داریم که قابلیت تبدیل به نمایشگاه های فصلی و دائمی را دارند.
منصوری سپس گفت: اهمیت این نمایشگاه از این جهت بود که می توان آن را مصداق هم افزایی بخش خصوصی و دستگاه های دولتی قلمداد کرد و مدلی که در این نمایشگاه اجرایی شده می تواند در سطح استان و حتی کشور تعمیم پیدا کند.
وی با تاکید بر اینکه موضوع عفاف و حجاب رویکرد اصلی این نمایشگاه است، بیان کرد: تولیدکنندگان داخلی در حوزه های پوشاک، مبلمان و جهیزیه با رویکرد عفاف و حجاب حضور پیدا کردند و عفاف و حجاب و فرهنگ به عنوان یک رویکرد رقابتی مورد تاکید قرار گرفته است.
استاندار تهران در ادامه تاکید کرد: تمام تولیدات نمایشگاه عفاف و حجاب دارای دو ویژگی اصلی ایرانی و اسلامی بودند هستند در حقیقت تلاش شده محصولات هم زیبایی لازم را داشته باشد و هم در چهارچوب موازین اسلامی تولید شود.
منصوری خاطرنشان کرد: در حقیقت تلاش شده در این نمایشگاه یک نگاه هنری و قابل رقابت داشته باشیم؛ در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که به صورت هفتگی برگزار می شود کمک می کنیم هر یک از تولیدکنندگان مشکلاتشان حل و فصل شود؛ برخی از معضلات در حوزه نقدینگی است اما بخش اعظم مشکلات به دلیل عدم هماهنگی میان دستگاه های مختلف است که تلاش می کنیم هماهنگی و هم افزایی را برای رونق تولید ایجاد می کنیم.