استاندار تهران خبر داد:
انتقال آب به پایتخت تا خردادماه

استاندار تهران با بیان اینکه بحث انتقال آب به پایتخت تا خردادماه انجام خواهد گرفت، گفت: ۶۲ درصد از مردم استان تهران دو برابر بیشتر از سرانه مصرف آب مصرف میکنند و الگوی مصرف رعایت نمیشود.
به گزارش ایلنا، محمدصادق معتمدیان در گفتوگو با برنامه تهران بیست افزود: بیشترین مشکل مربوط به مساله کمبود آب است که ۱۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار به این موضوع اختصاص پیدا کرد تا وزارت نیرو روی این مساله و طرحهای نیمه تمام کار و مشکل را حل کند.
برداشت آب از سدها و آبهای زیرزمینی منجر به فرونشست زمین میشود
معتمدیان تصریح کرد: ما وارد پنجمین سال خشکسالی در تهران شدیم و امسال ۱۲۵ میلیمتر بارندگی داشتیم و نسبت به بلند مدت ۳۷.۸ درصد کاهش داشتیم و متاسفانه رفتار مصرفی ما هم تغییر پیدا کرده است.
وی گفت: طی سالها برداشت بیرویهای از سفرههای زیرزمینی داشتیم و ۳۸ درصد آب از سدها و ۷۲ درصد از آبهای زیرزمینی برداشت میشود که این منجر به فرونشست میشود.
جدا سازی آب شرب و غیر شرب در مصارف خانگی نیاز است
استاندار تهران با بیان اینکه ۸۷ درصد استفاده از آب مربوط به مصرف خانگی است، خاطر نشان کرد: جدا سازی آب شرب و غیر شرب در مصارف خانگی نیاز است که در ایران این مساله مدیریت نمیشود.
وی تاکید کرد: باید لولههای جداکننده در خانهها داشته باشیم. ضمن اینکه هیچ برنامهای برای تقویت سفرههای زیر زمینی نداریم.
معتمدیان ادامه داد: ۲۰ درصد از آب مصارف خانگی قابل برنامه ریزی است و رسانهها و مردم برای اجرای این برنامهها بسیار تاثیرگذار خواهد بود. به طور مثال کمپین دو درجه کمتر باعث شد در استان تهران ۵ میلیون متر مکعب گاز صرفه جویی شود.
باید سختگیریها را در سرمایه گذاری بخش خصوصی کم کنیم
استاندار تهران در ادامه با بیان اینکه ما به دنبال این هستیم که شرایطی فراهم کنیم که مردم در بخش تولید سرمایهگذاری کنندف گفت: باید سختگیریها را کم کنیم و خدمات را به موقع دهیم تا با بالا رفتن تولید تورم کاهش پیدا کند.
محمدصادق معتمدیان افزود: در بخش اشتغال ۱۰۶ درصد یعنی ۶ درصد بالاتر از تکالیف عمل کردیم که عمده آن در شش ماه دوم سال شکل گرفت. در بخش کاهش نرخ بیکاری در فصل پاییز بالاترین کاهش نرخ بیکاری در استان تهران رخ داد.
افزایش ۲۱ درصدی صادرات و افزایش تولید در واحدهای تولیدی
وی در بخش دیگر به احیای واحدهای راکد بارویکرد رفع موانع، افزایش ۲۱ درصدی صادرات و افزایش تولید در واحدهای تولیدی اشاره کرد و گفت: در سفر اخیر رئیس جمهور به استان ۷۰ هزار میلیارد در دو بخش اقتصادی و عمرانی تصویب شد.
استاندار تهران گفت: ۳۵ همت برای کارهای عمرانی و ۳۵ همت به برنامههای اقتصادی اختصاص پیدا کرد و ۳ هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان در حوزه وزارت راه و شهرسازی اعتبار تخصیص داده شد.
وی با بیان اینکه معضل مهم ارتباط شهرستانها با تهران است، تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم شرکت حمل و نقل ریلی را تاسیس کنیم تا تکلیف حمل و نقل تهران با شهرستانها نیز مشخص شود. زمان بندیها مشخص است و امسال و سال آینده بودجهها تخصیص داده میشود و اولویتها آب، بهداشت و راههاست.
امسال در مجموع نزدیک به ۱۲ میلیون تردد در استان تهران ثبت شد
استاندار تهران در ادامه به آمار جانباختگان در نوروز هم اشاره داشت و گفت: امسال در مجموع نزدیک به ۱۲ میلیون تردد در استان ثبت شد و نسبت به سال گذشته ۶ درصد افزایش تردد داشتیم. از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ۲۶ درصد کاهش جانباختگان در صحنه نسبت به سال گذشته داشتیم. آمارها کاهشی بوده و در سطح کشور نیز روند آمارها رو به کاهش بود.
علت ۵۵ درصد از جانباختگان تصادفات خطای انسانی و اشتباهات رانندگی بود
وی توضیح داد: در استان تهران آمار جانباختگان بالا بوده است و با این وجود برنامه ریزی میکنیم تا بتوانیم آمار جانباختگان را در سال آینده کاهش دهیم. باید از همه مجموعههایی که در ایام عید خدمات رسانی کردند تشکر کنیم.
وی افزود: مجموعه اداره کل گردشگری و شهرداری تهران نیز خدمات خوبی داشتند که باید از آنها هم تشکر کرد. حدودا ۵۵ درصد از سهم جانباختگان به دلیل خطای انسانی و اشتباهات رانندگی است و حتما نقش رسانه اثرگذار است و امیدواریم مردم هم در این مساله مشارکت جدی داشته باشند.