خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا مطرح شد؛

توضیح درباره چگونگی ثبت‌نام اینترنتی در پیش‌دبستانی و پایه‌های ورودی/ آموزش و پرورش نگاه اقتصادی به شاد ندارد

توضیح درباره چگونگی ثبت‌نام اینترنتی در پیش‌دبستانی و پایه‌های ورودی/ آموزش و پرورش نگاه اقتصادی به شاد ندارد
کد خبر : ۱۱۳۴۱۸۵

مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش در واکنش به اختلالات سامانه پادا گفت: مواردی از جمله ثبت نام‌ مدارس شاهد، نقل و انتقالات دانش آموزان، کارهای مربوط به امتحان نهایی دانش آموزان در شهریور ماه و سایر اقدامات باعث اوج ترافیک پادا شده بود.

"محمود حبیبی" مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره اختلالات موجود در سامانه پادا و ارسال پیام‌های‌ عدم احراز هویت برای دانش آموزان گفت: در حال حاضر سایت پادا برای تمام پایه‌های درسی به جز پایه‌های ورودی بسته است. به طور کلی این اختلالات به خاطر پهنای باند نیست و هیچ ارتباط مستقیمی با پهنای باند و اشتراک اینترنت ندارد. اکنون پایه‌های اول، هفتم و دهم در پادا ثبت نام می‌شوند و امکان ثبت نام برای پایه‌های دیگر وجود ندارد. دانش آموزان میان پایه باید به مدیر مدرسه مراجعه کرده و مراحل ثبت نام را پیگیری کنند، به همین خاطر شاید یکی از دلایلی که می‌گویند پادا بسته است و کار انجام نمی‌شود همین باشد. البته باید مسائلی که پیش می‌آید موردی بررسی شوند.

مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: یکی از مواردی که همیشه در سامانه‌های ثبت نام وجود دارد این است که اگر مهلت ثبت نام برای آن پایه مورد نظر تمام شده باشد سایت بسته می‌شود و امکان ثبت نام وجود ندارد اما اگر می‌توانند به بخش ثبت نام ورود کنند یعنی هنوز زمان برای ثبت نام هست.

وی با اشاره به مجموعه مراجعات به سامانه پادا افزود: در خصوص ثبت نام پایه‌های اول، هفتم و دهم محدودیتی وجود ندارد. باید توجه داشت که در یک بازه‌های زمانی حجم مراجعه کننده به پادا متفاوت است و همچنین خدمات مختلفی را ارائه می‌دهند. در این میان مواردی از جمله ثبت نام‌ مدارس شاهد، نقل و انتقالات دانش آموزان، کارهای مربوط به امتحان نهایی دانش آموزان در شهریور ماه و سایر اقدامات باعث اوج ترافیک پادا شده بود.

حبیبی گفت: در اوج ترافیک ممکن است سایت پادا در برخی مواقع قطع شده و یا کند شود، به این علت که شاید سرور ما نتواند به حجم درخواست‌ها پاسخ دهد.

حبیبی گفت: اگر مدرسه بنا داشته باشد مراحل ثبت نام را خودش انجام دهد باید ثبت نام پایه اول، هفتم و دهم را در سامانه پادا انجام دهد. منتهای مراتب ممکن است نام کاربری و رمز دانش آموز را در اختیار بگیرند و خودشان روی پادا ثبت نام کنند. به هر حال آن‌ها اشراف بیشتری دارند و راحت‌تر می‌توانند با سیستم کار کنند.

مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات اظهار داشت: بعضا این رویه وجود دارد که مدرسه نام کاربری و رمز دانش آموزان را می‌گیرند و از طرف آن‌ها اقدام به ثبت نام می‌کنند. این کار ممکن است اتفاق بیافتد اما روی سامانه دیگری نمی‌توانند این کار را کنند و فقط برای پادا امکان‌پذیر است. حتی مدیر مدرسه با داشتن رمز و نام کاربری دانش آموزان در هیچ جای دیگری به جز پادا نمی‌تواند اقداماتی داشته باشد.

وی با اشاره به ثبت نام دانش آموزانی که می‌خواهند مدرسه خود را تغییر دهند، گفت: برای دانش آموزان میان پایه که می‌خواهند مدرسه خود را تغییر دهند یا جا به جا شوند، ثبت نام در سامانه پادا ضروری است اما اگر تغییر مدرسه ندارند، نیازی به اقدام در پادا نیست.

حبیبی درباره ثبت نام مقطع پیش دبستانی در سامانه سیدا گفت: برای ثبت نام پیش دبستانی‌ها هم باید توسط سامانه سیدا اقدام شود که این هم با کمک مدیران پیش دبستانی انجام خواهد شد. ما این موضوع را دیگر الکترونیکی نکردیم زیرا نیاز است خانواده‌ها حتما در زمان ثبت نام حضور داشته باشند.

مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات درباره ثبت نام پایه اول در سیدا و پادا گفت: دانش آموزان پایه اول ابتدایی طبق بخشنامه ستاد ثبت نام باید هم در پادا و هم در سیدا ثبت نام شوند و اگر مراجعه حضوری هم داشته باشند مدیر می‌تواند آن‌ها را ثبت نام کنند.

وی در واکنش به اینکه برای برخی مدیران مدارس دستوری ارسال شده مبنی بر اینکه اگر با سیدا مشکل دارند می‌توانند از دانا استفاده کنند، گفت: چنین چیزی امکان‌پذیر نیست و مدیران نمی‌توانند از سیستم سامانه‌های قبلی که برای ثبت نام بوده استفاده کنند. حتی اگر به سامانه بخش خصوصی یا هر نوع سامانه دیگری مراجعه کنند، الزاما مدیر باید دوباره اطلاعات را وارد پادا کرده و آن‌ها را ثبت نام کند. سامانه دانا دیگر هیچ محل اعرابی ندارد همه این کارها باید در سیدا انجام شود.

حبیبی در پاسخ به این سوال که مهلت زمان ثبت نام در پادا تا چه زمانی است؟ گفت: تصمیم گیری درباره زمان و مهلت ثبت نام به عهده ستاد ثبت نام آموزش و پرورش است و ما اختیاری در این زمینه نداریم. اما تا آنجایی که من اطلاع دارم و طبق آنچه که قبلا اعلام کردند تا پایان شهریور ماه مهلت داده شده بود.

وی در واکنش به این پرسش که آیا آموزش و پرورش با بسترهایی که شبکه شاد از طریق آن دانلود می‌شود مانند برنامه بازار، قراردادی دارد یا خیر؟ گفت: ما هیچ ارتباطی با آن‌ها نداریم. همه کسانی که شاد را نصب کرده‌اند از بسترهایی مانند shad. ir، نرم‌افزار بازار و… اقدام کرده‌اند.

مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات در پایان اظهار داشت: ما تا به حال در آموزش و پرورش نگاه اقتصادی به شاد نداشتیم و بلکه هدف ارائه آموزش و تعطیل نشدن آموزش است. ما برای شاد هیچ تفاهم نامه و قرار دادی با هیچ جایی نبسته‌ایم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز