در راستای کاهش مصرف آب؛
افتتاح مرکز 20 تُنی کشت زعفران در دانشگاه ارومیه
مرکز کشت زعفران ایروپونیک(هواکشت) دانشگاه ارومیه با حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه این دانشگاه افتتاح شد.
به گزارش ایلنا، ظرفیت اسمی این مرکز کشت 20 تُن پیاز زعفران گلخانهای و تولید بیش از 20 کیلوگرم کلاله در هر دوره است.
رحیم حب نقی رئیس دانشگاه ارومیه در حاشیه افتتاح این مرکز گفت: این نوع کشت در راستای کاهش 40 درصدی مصرف آب در حوضه دریاچه ارومیه به عنوان یکی از کشتهای جایگزین در این حوضه ، موردتوجه قرار گرفته است.
وی افزود: روش کشت ایروپونیک(هواکشت) زغفران، روش جدیدی است که در آن بدون استفاده از آب و خاک، کشت زعفران انجام میشود. در حال حاضر یک سالن به مساحت 400 مترمربع برای این طرح درنظر گرفته شده است..