خبرگزاری کار ایران

توضیحات معاون رییس‌جمهور درباره استفاده از ظرفیت خیریه‌ها

توضیحات معاون رییس‌جمهور درباره استفاده از ظرفیت خیریه‌ها
کد خبر : ۱۵۸۳۶۸۷

معاون رییس‌جمهور درباره استفاده از خیریه‌ها و NGO ها توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، عبدالکریم حسین‌زاده در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران گفت: از نظر ما خیریه‌ها به اصطلاح سرزمین همه بخش‌ها، دستگاه‌ها، ارگان‌ها و وزارتخانه‌هاست؛ چراکه واقعیت این است که اگر در این شرایط این پیوست خیریه‌ها یا پیوست حمایت مردمی نباشد ما کم می آوریم. 

وی ادامه داد: اما دو نگاه متفاوت وجود دارد؛ یک نگاه استفاده از خیریه‌ها برای توانمند کردن افراد یا در واقع برای رسیدگی و حمایت از افراد است. یک نگاه دیگر استفاده از خیریه‌ها برای توسعه سرزمینی و توسعه پایدار سرزمین است. چیزی که ما در زمینه ساماندهی خیرین، ان جی اوها، سازمان‌ها و گروه‌های مردم نهاد دنبالش هستیم در واقع فعالیت‌شان در حوزه سرزمینی و توانمندسازی جمعی و مسائلی از این دست است.

معاون رییس‌جمهور گفت: ما بر اساس همین موارد شناسایی را در تمام استان‌های مختلف حتی با برش شهرستانی در مسیر اهدافی که خودمان داریم برای توانمندسازی و توسعه سرزمینی انجام می‌دهیم تا بتوانیم کار مشترک داشته باشیم و یک تقسیم کار درست صورت بگیرد.

حسین زاده درباره برنامه های اولویت دار درخصوص مهاجرت معکوس به روستاها گفت: در در نظام توانمندسازی سکونتگاه غیر رسمی که در شهرهای مختلف وجود دارد یک اصل وجود دارد و آن هم این است که ما بعد از شناسایی سکونتگاه‌های غیر رسمی در کلانشهر تهران و یا در مناطق محروم باید ببینیم مبدا مهاجرت این ها از کجاست. وقتی که مبدا های مهاجرت را کشف می کنیم و سرمایه گذاری خودمان را برای پایدارسازی و در واقع توانمندسازی این موضوعات به مبدایی که از آن مهاجرت صورت گرفته است ببریم، قاعدتاً این افراد باز خواهند گشت.

وی ادامه داد: خیلی از افرادی که مجبور به مهاجرت به پیرامون تهران شدند حتی صاحب شغل‌های واقعی نمی‌شوند و در شغل‌های کاذب فعالیت می‌کنند و ما فکر می‌کنیم که می شود شغل‌های وصل شده به خوشه‌ها و به اصطلاح زنجیره‌های اقتصادی پایدار را برایشان در مبدا ایجاد کرد و آنها را به آنجا منتقل کرد.

وی درباره چهاربهار گفت: یکی از بزرگترین سکونتگاههای غیررسمی حاشیه نشینی در کشور در آنجا قرار دارد اگر ما هرچه سریعتر برنامه ریزی استراتژیک و راهبردی برای اونجا نداشته باشیم امکان اینکه با این تشدید مهاجرت‌ها و مسائلی از این دست هم روبرو باشیم زیاد است لذا برنامه دولت در کنار روند برنامه‌ریزی برای توسعه سرزمینی در آنجا توانمندسازی و از بین بردن معضلات و مشکلات جامعه حاشیه نشینی چابهار هم هست که بتواند از وضعیت رنج باری که در آنجا وجود دارد نجات پیدا کند. قطعا در دولت و نظام برنامه ریزی در مناطق محروم و توانمندسازی آنها در پازل های برنامه ریزی ما وجود دارد و انشالله بتوانیم یک سری کارها را سریعتر آنجا شروع کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز