ماه مبارک رمضان و ایام نوروز صورتمیگیرد؛
رصد سلامت تولیدات دام و گوشت در گیلان/ ۳۴ گروه ثابت و سیار نظارت دارند

طرح تشدید نظارت بهداشتی بر سلامت تولیدات دام و انواع گوشت ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز ۱۴۰۴، هماهنگ با سراسر کشور با مشارکت ۳۴ گروه نظارتی ثابت و سیار در گیلان آغاز شد و تا ۱۱ فروردین سال آینده ادامه دارد.
به گزارش ایلنا، مدیرکل دامپزشکی گیلان از اجرای طرح تشدید نظارت بر انواع فراوردههای خام دامی از ۱۱ اسفند امسال تا ۱۱ فروردین سال آینده خبر داد و افزود:این طرح ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز ۱۴۰۴، هماهنگ با سراسر کشور و با مشارکت ۳۴ گروه نظارتی ثابت و سیار در گیلان آغاز شده است.
هادی بابایی با اشاره به مشارکت ۱۸ دامپزشک، ۲۲ بازرس و ۱۷ ناظر ذبح شرعی برای اجرای این طرح، افزود: گروه نظارتی از ساعت ۸ تا ۲۰ هر روز از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی گیلان بازرسی میکنند.
وی گفت: در این بازرسیها، کارشناسان دامپزشکی گیلان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی، با هماهنگی مراجع قضایی با متخلفان برخورد قانونی خواهند کرد.
مدیرکل دامپزشکی گیلان از شهروندان خواست تا درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در حوزه فرآوردههای خام دامی، موارد را به ادارات دامپزشکی و یا سامانه تلفنی ۱۵۱۲ اطلاع دهند.