خبرگزاری کار ایران

رییس بنیاد مسکن :

برنامه توسعه حرف اول و آخر را بزند/ اجرای سلیقه‌ای مانع تحقق رشد 8 درصدی اقتصاد

برنامه توسعه حرف اول و آخر را بزند/ اجرای سلیقه‌ای مانع تحقق رشد 8 درصدی اقتصاد
کد خبر : ۱۵۲۱۷۳۱

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: برخی از مدیران در مقام اجرا ترجیح داده‌اند، به جای تمرکز بر برنامه‌های پنج‌ساله، بیشتر بر اساس سلایق، دیدگاه‌ها و اولویت‌های خویش عمل کنند. چنین عملکردهایی است که در نهایت موجب می‌شود هم افزایی دستگاهی یا همان وفاق اقتصادی برای تحقق رشد ۸ درصدی، ایجاد نشود.

به گزارش ایلنا، غلامرضا صالحی با اشاره به ضرورت اجرای برنامه‌های توسعه و متعهد بودن به آن اظهار داشت: برای تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی به عنوان مطالبه به حق رهبر معظم انقلاب، قبل از هر چیز به وفاق اقتصادی نیاز داریم و باسابقه‌ترین کشور منطقه در برنامه‌های پیشرفت هستیم و رهبر معظم انقلاب، بزرگترین حامی برنامه محوری در کشور هستند.

وی ادامه داد: برنامه‌های پنج‌ساله توسعه باید حرف اول و آخر را بزند، چون پیشانی حرکت رو به جلوی کشور است. ریاست جمهور در واقع با بیان ضرورت تمرکز بر برنامه هفتم توسعه، وظیفه مغفول مانده‌ای را به همه متذکر شد که رهبر معظم انقلاب سال‌هاست بر آن تاکید داشته و دارند. متأسفانه برخی از مدیران در مقام اجرا ترجیح داده‌اند، به جای تمرکز بر برنامه‌های پنج‌ساله، بیشتر بر اساس سلایق، دیدگاه‌ها و اولویت‌های خویش عمل کنند.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: چنین عملکردهایی است که در نهایت موجب می‌شود هم افزایی دستگاهی یا همان وفاق اقتصادی برای تحقق رشد ۸ درصدی، ایجاد نشود. این در حالی است که مدیران و مسئولان انقلابی، متعهد و دلسوز بسیاری در کشور داریم اما بدون وفاق عملی بر سر اجرای برنامه هفتم پیشرفت، گویی همه در یک کشتی نشستیم، ولی در یک مسیر، پارو نمی‌زنیم.

صالحی تاکید کرد: در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، انجام وفاق اقتصادی با وفاق اجتماعی و اتحاد ملی همراه است. تلاش کردیم، موانع حرکت پنج‌ساله آینده بنیاد مسکن را با همکاری نمایندگان مجلس شورای اسلامی در برنامه هفتم توسعه به حداقل برسانیم که خوشبختانه با پیگیری‌های زیاد این موضوع تا سر حد ممکن انجام شد.

این مقام مسئول یادآور شد: عمده مباحث برنامه هفتم پیشرفت در خصوص بنیاد مسکن، مشابه برنامه ششم پیشرفت بود؛ مثلاً وضعیت طرح‌های هادی یا ساخت مسکن روستایی و سنددار کردن خانه‌های روستایی و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر و… با روشی که قبلاً در برنامه از بنیاد مسکن نام برده می‌شد، قانون به‌صورت جامع و مانع برای دستگاه‌های مختلف روشن نمی‌شد و اصطلاحاً در اجرا، تعارض دستگاهی پیش می‌آمد ولی این بار تا جایی که توانستیم از این مسأله جلوگیری کردیم.

صالحی با تاکید بر این‌که راهی جز تمرکز بر برنامه هفتم توسعه نداریم و هیچ پیشرفتی از سلیقه گرایی در کشور بدنت نمی‌آید، اضافه کرد: سالهاست آرزوی نوسازی کل واحدهای روستایی و سند دار کردن آنها را داریم. مرتب هم گفته‌ایم در فلان سال این کار تمام می‌شود، ولی نمی‌شود، چرا؟ چون به عنوان رئیس بنیاد مسکن تشخیص می‌دهم، می‌توانم با برنامه خودم به این هدف برسم و نمی‌رسم. بنیاد مسکن فقط با زنجیره‌ای از همکاری‌ها در کشور می‌تواند به این اهداف برسد و برای این کار به وفاق اقتصادی نیاز دارد با میثاقی به نام برنامه هفتم پیشرفت کشور.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز