با حضور گسترده مسولان و عشایر:
فاتحی بابکانی مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد شد

از ۲۰۰ هزار نیروگاه خورشیدی عشایر فقط ۲۰ هزار نیروگاه توزیع شده است
با حضور گسترده جمعی از مسوولان ملی، استانی، شهرستانی و عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد، صادق فاتحی بابکانی بعنوان مدیرکل امور عشایر این استان منصوب شد.
به گزارش ایلنا از یاسوج، معاون توسعه منابع انسانی سازمان امور عشایر کشور با اشاره به بروز خشکسالی و مشکلات جامعه عشایر، از تخصیص ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای مقابله با خشکسالی در مناطق عشایری کشور خبرداد.
"مهدی میزبان" در این آئین گفت: با تامین منابع مالی لازم پیش بینی می شود بخش زیادی از مشکلات عشایر در این حوزه برطرف شود.
وی افزود: تخصیص اعتبار و پیگیری برای اختصاص سهم مناسب از اعتبارات در راستای حمایت از عشایر در حوزههای مختلف بویژه راه و آب در دست پیگیری است.
میزبان با اشاره به برخی آمارها، خاطرنشان کرد: هرساله، هفت میلیون متر مکعب آب به وسیله تانکر بین عشایر توزیع می شود که با توجه به خشکسالی اخیر باید تلاش بیشتری در راستای روند آبرسانی به عشایر صورت گیرد.
معاون امور عشایر در دولت چهاردهم گفت: براساس مصوبه دولت، وزارت نیرو باید ظرف ۲ سال، ۲۰۰ هزار دستگاه از مولدهای انرژی مورد نیاز خانوارهای عشایری را تامین کند.
میزبان افزود: با توجه به پیگیری های انجام شده، تاکنون تنها ۲۰ هزار دستگاه از مولدهای انرژی بین خانوارهای عشایری توزیع شده است.
معاون توسعه سازمان امور عشایری کشور با بیان اینکه در سفر دوم هیات دولت سیزدهم به استان کهگیلویه وبویراحمد، ۱۲ هزار میلیارد ریال اعتبار به عشایر اختصاص یافت، یادآورشد: با این میزان اعتبار، ۴۰ دستگاه تانکر آبرسانی خریداری شده است.
به گزارش ایلنا، در این آئین، مدیران سابق و کنونی اداره کل امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد بعلاوه معاون سیاسی استاندار و نمایندگان عشایر به مسائل مختلفی در حوزه عشایر و مشکلات آنان اشاره کردند.
در این آیین، از خدمات فضل الله آذرفر آخرین مدیرکل امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد در دولت سیزدهم نیز تجلیل و صادق فاتحی بابکانی ( مدیر سابق امور عشایر گچساران ) بعنوان مدیرکل جدید این امور نیز منصوب شد.
عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد، ۱۲ هزار خانوار با جمعیت ۷۰ هزار نفر هستند که ۱۰ درصد جمعیت استان را تشکیل میدهند.
جمعیت ۷۰ هزار نفری عشایر کهگیلویه و بویراحمد مُتشکل از هفت ایل بومی، ۲ طایفه قشقایی، ۱۶ تیره، ۱۸۱ طایفه و بیش از یک هزار و ۱۱۰ تش (اولاد) در سکونتگاه های خود حضوری فعال دارند.
استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان های ویژه عشایری کشور محسوب می شود بطوری که ۱۰ درصد از جمعیت استان عشایر هستند و در قالب ۱۲ هزار خانوار عشایری در استان زندگی می کنند.