آموزشگاه دوره های برنامه نویسی دوران آکادمی
عصر امروز عصر کامپیوتر است و به قول لیلا سکا، مدیر ارشد شرکت salesforce در سانفرانسیسکو، کد و برنامه نویسی زبان کامپیوتر است. به بیانی دیگر شما اگر برنامهنویسی را یاد نگیرید، هیچگاه قادر نخواهید بود که بهصورت حرفهای با دنیای کامپیوتر ارتباط برقرار کنید. یادگیری برنامهنویسی در سالهای اخیر رشد چشمگیری داشته و این روند با پیشرفت تکنولوژی همچنان بهصورت صعودی است.
برنامهنویسی یکی از امیدبخشترین مشاغل حال حاضر و آیندهی دنیای ماست و همین آیندهی روشن آن باعث شده که افراد بسیاری به یادگیری و آموزش دوره های برنامه نویسی بپردازند.
برنامه نویسی چیست؟
برنامهنویسی در واقع پروسهی نوشتن دستورالعملهایی برای رایانه است که رایانه قادر به اجرای آنها باشد. دستورالعملهای نوشتهشده در این فرایند به نام کدهای برنامهنویسی معروف هستند. کدهای برنامه نویسی به زبانهای مختلفی نوشته میشوند که زبان برنامهنویسی نام دارند. زبانهای برنامهنویسی برای کامپیوترها قابل درک هستند و شما با کدنویسی رایانه را وادار به انجام دستورالعملهای خود میکنید.
مزایای یادگیری برنامهنویسی
برنامه نویسی مزیتهای گوناگونی دارد که آن را تبدیل به یکی از پرطرفدارترین مهارتها و رشتههای حال حاضر دنیا کردهاست. در این بخش برخی از مهمترین مزیتهای یادگیری برنامهنویسی را نام میبریم.
-
درامد بالا
-
بازار کار بسیار خوب
-
تبدیلشدن از یک مصرفکننده به تولیدکننده و خلقکننده در دنیای فناوری
-
افزایش اعتماد به نفس
-
افزایش خلاقیت
-
کمک به مهاجرت
-
درک بهتر از تکنولوژی
-
تفکر خلاقانه در لحظات بحرانی
زبانهای مختلف برنامهنویسی
همانطور که گفته شد، زبان برنامهنویسی زبانیست که برای رایانه قابل درک است و از این رو کدها و دستورالعملهای برنامهنویسی به این زبانها نوشته میشوند. یکی از معضلات همیشگی در آموزش دوره های برنامه نویسی، انتخاب زبان برنامهنویسی مناسب برای شروع یادگیری است. امروزه تعداد بسیار زیادی از زبانهای برنامهنویسی وجود دارند و بهعنوان یک برنامهنویس، اگر به تعداد زیادتری از آنها تسلط داشتهباشید، آیندهی شغلیتان بیشتر تضمین میشود؛ اما برای شروع برنامهنویسی، اول از هرچیزی باید مشخص کنید که به فعالیت در چه حوزهای علاقه دارید؛ زیرا زبانهای برنامه نویسی به چهار زیرگروه تقسیم میشوند:
-
زبانهای برنامهنویسی ویندوز
-
زبانهای برنامهنویسی اپهای موبایل
-
زبانهای برنامهنویسی تحت وب
-
زبانهای برنامهنویسی چندمنظوره
زبانهای برنامهنویسی در هر حوزه با هم تفاوت دارند؛ پس شما بعد از مشخصکردن حوزهی فعالیتتان، میتوانید یک زبان برنامهریزی مناسب برای آن حوزه از فناوری را انتخاب کرده و یادگیری خود را آغاز کنید.
زبانهای برنامهنویسی ویندوز
این زبانها زبانهایی هستند که برای برنامهنویسی دسکتاپی یا ویندوزی مورد استفاده قرار میگیرند. برنامههایی که با این زبانها بنویسید تنها بر روی سیستم عامل ویندوز قابل اجرا هستند. در ادامه به برخی از زبانهای کاربردی در برنامهنویسی دسکتاپی اشاره میکنیم.
-
سی (C)
-
سی پلاس پلاس (C++)
-
جاوا
-
پرل
-
ویژوال بیسیک
-
گو
-
دلفی
-
سی شارپ (C#)
-
فاکس پرو
-
روبی
زبانهای برنامهنویسی اپلیکیشنهای موبایل
گروهی دیگر از زبانهای برنامهنویسی که ممکن است در آموزش دوره های برنامه نویسی با آنها مواجه شوید، زبانهای برنامهنویسی موبایلی هستند که برای سیستمعاملهای اندروید و ios قابل درکاند. این زبانها مخصوص آن دسته از برنامه نویسانی است که به طراحی اپلیکیشنهای موبایل علاقه دارند. زبانهای مخصوص این گروه عبارتاند از:
-
جاوا اسکریپت
-
جاوا
-
پایتون
-
سی شارپ
-
روبی
-
سویفت
-
پرل
زبانهای برنامهنویسی تحت وب
زبانهای برنامهنویسی تحت وب برای شما این امکان را فراهم میکنند که برنامههای قابل اجرا بر روی مرورگرها را طراحی کرده و بنویسید. خود این زبان ها به دو دستهی فرانت اند و بک اند تقسیم میشوند. در ادامه زبانهای مخصوص هر دسته را نام میبریم.
زبانهای برنامهنویسی بک اند
-
پایتون
-
روبی
-
PHP
-
گو
زبانهای برنامهنویسی فرانت اند
-
جاوا اسکریپت
-
جی کوئری
-
HTML
-
CSS
زبانهای برنامهنویسی چندمنظوره
این گروه از زبانهای برنامهنویسی زبانهایی هستند که با یادگیری آنها میتوان در پلتفرمهای مختلف برنامهنویسی کرد. بسیاری از افراد برای شروع برنامه نویسی یکی از این زبانها را برمیگزینند. برخی از از این زبانهای چند منظوره عبارتاند از:
-
پایتون
-
سی
-
جاوا
-
سی شارپ
-
گو
-
اسکالا
-
سی پلاس پلاس
-
روبی
زبانهای برنامهنویسی محبوب
در این بخش قصد داریم به معرفی مختصر برخی از محبوبترین زبانهای برنامهنویسی بپردازیم که احتمالاً در آموزش دوره های برنامه نویسی با آنها مواجه شدهاید.
زبان برنامهنویسی پایتون
پایتون (Python) یکی از زبانهای برنامهنویسی چندمنظورهی محبوب در دنیای فناوری است. شاید محبوبیت پایتون به دلیل کاربرد آن در برنامهنویسی انواع نرمافزارها در پلتفرمهای مختلف و همچنین سادگی آن نسبت به زبانهای دیگر باشد. همین دلایل است که باعث تبدیل پایتون به یکی از محبوبترین زبانها برای آغاز یادگیری در بین برنامهنویسان تازهکار شدهاست. همچنین بلدبودن این زبان به علت کاربردیبودن آن برای برنامه نویسان حرفهای نیز ضروری است.
زبان برنامهنویسی جاوا اسکریپت
میتوان گفت که جاوا اسکریپت زبانیست که در برنامهنویسی وب قادر به تغییر کدهای HTML و CSS است. میدانیم که با استفاده از HTML و CSS میتوان بهصورت استاتیک یک صفحهی وب را طراحی کرد. مشکل این صفحهها این است که در آنها هیچگونه عملکرد پویایی قابل مشاهده نیست. اگر شما قصد اضافهکردن انیمیشن یا هر عنصر متحرک دیگری را به صفحهی وب خود دارید، باید از زبان جاوا اسکریپت کمک بگیرید.
زبان برنامهنویسی PHP
زبان برنامهنویسی PHP یک زبان اوپن سورس مخصوص برنامهنویسی تحت وب بک اند است. در PHP برخلاف جاوا اسکریپت و HTML، اجرای صفحات برعهدهی سرور است.
بهترین آموزشگاه برنامه نویسی کدام است؟
برنامهنویسی با تمامی مزیتهایی که دارد، یک مهارت پیچیده است که یادگیری آن نیازمند منابع و اساتید برجسته است. اگر قصد دارید آموزش دوره های برنامه نویسی ببینید، لازم نیست که در رشتهی کامپیوتر تحصیل کردهباشید. آموزشگاههای مختلفی وجود دارند که با آموزش دورههای برنامهنویسی به شما در مسیر یادگیری برنامهنویسی یاری میرسانند. البته آموزشگاههای نامعتبری نیز وجود دارند که با آموزشهای نادرست خود، شما را از مسیر درست یادگیری منحرف کرده و یا به کل از یادگرفتن برنامه نویسی دل سرد میکنند. بهتر است اگر قصد هزینهکردن برای یادگیری زبانهای مختلف برنامه نویسی را دارید، یک موسسهی معتبر را انتخاب کنید.
پیشنهاد ما به شما انتخاب آکادمی دوران است. این آکادمی با برگزاری دورههای آنلاین و آفلاین مربوط به زبانهای برنامهنویسی مختلف از جمله پایتون، جاوا، PHP، جاوا اسکریپت و بسیاری دیگر از زبانهای کد نویسی، بهصورت تخصصی به آموزش شما در زمینهی برنامهنویسی ویندوز، وب و سیستمعاملهای موبایل پرداخته و شما را برای ورود به بازار کار آماده میکند.