استاندار:
تغییر مدیران کهگیلویه و بویراحمد مطالبه اصلی مردم است
راه نجات استان بهرهگیری از منابع انسانی است
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: خواست مردم تغییرات مدیریتی است در صورتی که سرعت کار را بالا ببریم با خطا مواجه میشویم.
به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یدالله رحمانی در نشست با رئیس و اعضای حزب اعتدال و توسعه استان با بیان اینکه باید به نیروهای جوان توجه شود چراکه اصلیترین عنصر توسعه نیروی انسانی است، افزود: در رابطه با تغییر مدیران استان نسبت به سایر استانها جلوتر هستیم اما شتاب کار هم باید بیشتر شود.
وی با اشاره به استفاده از توان بانوان در مدیریت استان افزود: نقش زنان و جوانان در انتصابات باید پررنگ تر شود و این مسئله به مدیران تاکید کردهایم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در مدیریت و انتصابات باید از کسانی که اهداف دولت را قبول دارند و همراه با دولت هستند استفاده شود.
رحمانی افزود: همه باید به دولت وفاق کمک کنند تا امیدواری ایجاد شده همچنان باقی بماند، تحقق این امر نیازمند مشارکت همه ما است.
وی ادامه داد: باید به همه مناطق استان به یک دید نگاه کنیم و عدالت در برنامهریزی را برای همه نقاط استان مدنظر قرار دهیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اولین گام برنامهریزی و توسعه، شناخت از وضعیت موجود است، عنوان کرد: شاید شاخصهای نرخ بیکاری مطلوب ما نباشد اما برنامهریزی بر اساس این شاخصهاست و وضعیت بیکاری استان حدود متوسط کشور است.
رحمانی با بیان اینکه نرخ فعالیت وضعیت خوبی ندارد، تاکید کرد: نرخ فعالیت کشور ۴۱ است در حالی که این نرخ در استان کهگیلویه و بویراحمد ۳۴ است در واقع نرخ فعالیت استان هفت درصد از متوسط کشور پایینتر است که این مسئله یک آسیب جدی است.
وی با بیان اینکه برای توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد منابع میخواهیم، اظهار کرد: منابع سیستم بانکی این استان ۲۵ صدم درصد سپرده بانکی کشور را دارد، دو دهم درصد شرکتهای دانشبنیان کشور در این استان است و روند اشتغال استان از ۲۱ درصد به ۱۴ درصد رسیده و این در حالی است که متوسط اشتغال بخش کشاورزی کشور ۱۵ درصد است و این مهم نشان دهنده کار سختی در پیش داریم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: شبکه راههای ارتباطی استان که میتواند به توسعه کمک کند از وضعیت مناسبی برخوردار نیست، ۶۰۰۰ کیلومتر راه در این استان وجود دارد که ۴۵۰۰ کیلومتر از این میزان روستایی و مابقی اصلی و فرعی هستند و تنها ۲۰۰ کیلومتر بزرگراه در استان وجود دارد.
رحمانی افزود: فرآیند توسعه نیازمند مشارکت همگانی است و زمانی توسعه محقق میشود که از ظرفیت همه استفاده شود و در فرآیند توسعه مشارکت کنند.
وی گفت: اصلیترین زیرساخت در توسعه استان راه است و تا زمانی که شبکه راههای ارتباطی کارآمد، مناسب و ایمن نداشته باشیم سایر کارها به نتیجه نمیرسد. با توجه به کوهستانی بودن و شرایط توپوگرافی استان کهگیلویه و بویراحمد هزینه پروژههای عمرانی در این استان دو سه برابر متوسط کشور است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۱۰ پروژه اصلی آبی استان کهگیلویه و بویراحمد شناسایی و برنامهریزی لازم در خصوص آنها تدوین و پیگیریهای لازم برای تشکیل آنها انجام شده است، خاطرنشان کرد: سد آبریز و اتصال به آزادراه شیراز _ اصفهان از مطالبات اصلی مردم استان کهگیلویه و بویراحمد است همچنین جادههای ارتباطی میانی در دستور کار قرار دارد.
رحمانی گفت: طبق بررسیهای انجام شده ارتقاء راههای استان کهگیلویه و بویراحمد ۶۴ هزار میلیارد تومان نیاز دارد که در صورت تامین اعتبار طی هشت سال مشکل راههای استان برطرف خواهد شد. اتصال یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد به آزادراه شیراز _ اصفهان به صورت جدی در حال پیگیری است. یکی از راهکارها برای توسعه جذب سرمایهگذاری داخلی و خارجی است که این امر مهم نیازمند ایجاد زیرساخت شبکه ارتباطی مناسب و ایمن است.
وی با بیان اینکه اصلیترین عنصر توسعه به ترتیب نیروی انسانی و شرکتهای دانش بنیان و مراکز رشد و نوآوری است، ادامه داد: توسعه شرکتهای دانش بنیان از برنامههای استان است.
راه نجات استان بهرهگیری از منابع انسانی است
همچنین علی شهابی نسب، دبیر حزب اعتدال و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست گفت: حزب اعتدال و توسعه در سال ۱۳۷۸ تاسیس شد و یکی از احزاب با سابقه کشور و این حزب یک حزب میانهرو و در انتخابات ریاست جمهوری نقش مهمی را ایفا کرده است.
وی افزود: استاندار کهگیلویه و بویراحمد فردی توسعهای و برنامهریز است و در چهار پنج استان سابقه سازمان مدیریت و برنامهریزی دارد که پشتوانه خوبی است و استان کهگیلویه و بویراحمد هم مشکل توسعهای دارد، طبق گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال گذشته این استان در زمینه توسعه صنعت سی و یکمین استان کشور بوده که البته حضور آقای دکتر رحمانی نوید خوبی برای رشد توسعه استان است.
شهابی نسب خطاب به استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: به تنهایی نمیتوانید موفق شوید بلکه باید نخبگان، مردم، گروهها و خواص حمایت و پشتیبانی کنند و میطلبد که همه ما دست به دست هم دهیم و برای توسعه استان استاندار را حمایت کنیم.
دبیر حزب اعتدال و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مطالبه اصلی حزب اعتدال و توسعه از استاندار بویراحمد توسعه استان در دو محور با همراهی نمایندگان و مدیران است.
شهابی نسب افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد از لحاظ منابع آبی پس از استانهای شمالی دومین منبع آبی کشور است اما از منابع آبی آنطوری که باید و شاید تاکنون استفاده درستی نشده است.
وی با اشاره به اهمیت سه سد تنگ سرخ آبریز و شیب در استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: این سدها باید مورد توجه قرار گرفته و ساخته شوند، در صورت محقق شدن این مطالبه، استان کهگیلویه و بویراحمد از بنبست خارج شده و برخی مشکلات آن برطرف می شود.
دبیر حزب اعتدال و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: تنها راه نجات استان از بنبست و پروژه حیاتی استان کهگیلویه و بویراحمد اتصال یاسوج مرکز استان به آزاد راه شیراز به اصفهان است.
شهابی نسب تاکید کرد: ۲ سال قبل مجوز اتصال استان کهگیلویه و بویراحمد به شرق استان خوزستان در قالب جاده ارتباطی «پلبریم باشت_چرام_چاروسا_دیشموک_ باغملک» استان خوزستان که پروژه ملی است، اخذ شده و بهرهبرداری از این پروژه در توسعه استان نقش مهمی میتواند ایفا کند. همچنین پروژه جاده «گچساران به گناوه» استان بوشهر ماده ۲۳ آن گرفته شده، «لنده به تشان» و «لیکک به جیزان_لنده به دهدشت» نیازمند اعتبار است.
وی افزود: پالایشگاه گچساران، میدان گازی مختار بویراحمد، پتروشیمی دهدشت، فسفات چرام از جمله پروژههای زیربنایی استان کهگیلویه و بویراحمد است که در صورت بهرهبرداری این استان به توسعه دست مییابد.
شهابی نسب بابیان اینکه راه نجات هر جامعه بخصوص استان کهگیلویه و بویراحمد نیروی انسانی توانمند است، بیان کرد: کسانی که دولت را قبول دارند و خوش فکر هستند در مدیریت و انتصابات استفاده شود. بار مشارکت و رایگیری انتخابات بر دوش نخبگان، خواص، رسانهها، دانشگاهیان و فرهنگیان بوده است.