خبرگزاری کار ایران

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خبر داد:

کمک ۱۸ هزار میلیارد تومانی خیرین در حوزه سلامت

کمک ۱۸ هزار میلیارد تومانی خیرین در حوزه سلامت
کد خبر : ۱۵۷۴۲۵۶

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامیدر آیین کشوری نکوداشت تکریم و تجلیل از خیرین سلامت بم از کمک ۱۸ هزار میلیارد تومانی خیرین در حوزه سلامت خبر داد.

به گزارش ایلنا، حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی روز گذشته در آیین کشوری نکوداشت، تکریم و تجلیل از خیرین سلامت بم که در تالار پرستوی ارگ جدید برگزار شد، اظهار داشت: مشکلات کمبود تخت‌های بیمارستانی در کل کشور وجود دارد که به جز شهرستان بم که نسبت به جمعیت آن کمبود تخت وجود دارد، استان سیستان و بلوچستان نیز با این مشکل مواجه است. 

وی گفت: برای حل مشکلات حوزه سلامت باید بتوانیم از خیرین کمک بگیریم و این موضوع در کل دنیا و به خصوص کشورهای اروپایی نیز رایج است که خیرین حتی برای ساخت دانشگاه‌ها نیز حمایت می‌کنند. 

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: مجمع خیرین سلامت کشور در سال ۸۸ راه اندازی شد که تا به امروز حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان از سوی خیرین کمک شده است. 

شهریاری گفت: مجمع خیرین سلامت دارای سامانه‌ای أست که این سامانه به شفاف‌سازی کمک می‌کند و خیرین می‌توانند کمک‌های خود را در سامانه ثبت نمایند. 

وی به صنایع خودروسازی که در شهرستان بم فعالیت می‌کنند اشاره کرد و گفت: این صنایع بر اساس وظیفه اجتماعی خود می‌توانند درصدی از درآمد خود را برای توسعه شهر به خصوص حوزه سلامت تخصیص دهند. 

شهریاری تاکید کرد: قطعا خیرین حوزه سلامت کمک‌های خوبی را به تکمیل بیمارستان ۲۰۵ تختخوابی بم خواهند داشت. 

رییس کمیسیون بهداشت مجلس بیان داشت: تجربه نشان داده استفاده از ظرفیت بانوان در کارهای خیر بسیار موثر بوده أست و ما نیز در این راستا مشارکت‌های بانوان را در اکثر حوزه‌ها در کشور راه اندازی کرده ایم. 

شهریاری گفت: باید از ظرفیت خیرین در کارهای تحقیقاتی نیز بهره‌مند شویم. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم نیز در این مراسم گفت: دانشگاه علوم پزشکی بم جمعیت ۵۰۰ هزار نفری شرق استان کرمان یعنی ۵ شهرستان را پوشش می‌دهد. حدود ۱۹۰ مرکز بهداشتی و درمانی، ۲۴ پایگاه اورژانس شهری و جاده‌ای و ۴ بیمارستان دولتی و یک بیمارستان خصوصی در شرق کرمان در حال ارائه خدمات بهداشتی درمانی هستند. 

علی صدیقی با اشاره به کمبود حدود ۶۰۰ تخت بیمارستانی در حال حاضر، اظهار کرد: «پس از زلزله، زیرساخت‌های ما به‌صورت کامل دچار آسیب شد و با افزایش جمعیت، مواردی نظیر تصادفات، قاچاق سوخت و افزایش تعداد اتباع موجب شلوغی اورژانس شهرستان شده است؛ به گونه‌ای که امروز این اورژانس یکی از شلوغ‌ترین اورژانس‌های کشور محسوب می‌شود.» 

وی افزود: وجود دانشگاه علوم پزشکی بم برکات زیادی داشته و طی سال‌های اخیر بسیاری از شاخص‌های بهداشتی و درمانی ارتقا پیدا کرده و در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور حائز رتبه‌های برتر بوده ایم. 

صدیقی به برخی اقدامات این دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: کاهش مرگ و میر نوزادان و مادران، جوانی جمعیت، ماندگاری پزشکان و استفاده از فارغ التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی بم در شهرستان از جمله اقدامات مهمی بوده که موجب ارتقای شاخص‌های این دانشگاه شده است. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم به راه‌اندازی بخش NICU در بیمارستان پاستور نیز اشاره کرد و خاطرنشان ساخت که با این اقدام، این دانشگاه که در سال ۹۸ در مرگ و میر کودکان در رتبه سوم قرار داشت با اقدامات موثر و با کاهش چشمگیر مرگ ومیر کودکان رتبه ۲۷ را به خود اختصاص داد. 

صدیقی در پایان گفت: امیدواریم با حمایت‌ها و همکاری‌های موثر با خیرین حوزه سلامت بتوانیم پروژه‌های درمانی این شهرستان را سریعتر و در کمترین زمان ممکن به بهره برداری برسانیم. 

گفتنی است این مراسم با هدف کمک به ساخت بیمارستان ۲۰۵ تختخوابی شهرستان بم که در زلزله بم تخریب شد و به عنوان بیمارستان جایگزین در حال احداث است و ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد برگزار شد و برای تکمیل این بیمارستان، کمک‌های خیرین بسیار موثر خواهد بود. 

به گزارش وبدا، در این مراسم از سند معنوی و سایت خیرین دانشگاه علوم پزشکی بم رونمایی و از خیرین سلامت نیز تجلیل و قدردانی شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز