خبرگزاری کار ایران

میعادفر تاکید کرد:

لزوم تعیین جریمه‌های سنگین برای استفاده غیرضروری از خدمات اورژانس/ خرید ۲۰ آمبولانس توسط خیرین

لزوم تعیین جریمه‌های سنگین برای استفاده غیرضروری از خدمات اورژانس/ خرید ۲۰ آمبولانس توسط خیرین
کد خبر : ۱۵۶۷۱۵۳

رییس سازمان اورژانس کشور ضمن تشریح دستاوردهای 100 روزه این سازمان را در دولت چهاردهم، از راه‌اندازی دو سامانه هوشمند برای تسریع خدمت‌رسانی، توسعه تجهیزات پیشرفته، افزایش پایگاه‌های اورژانس و مقابله با ضرب و شتم پرسنل، خبر داد.

به گزارش ایلنا، جعفر میعادفر، رییس سازمان اورژانس کشور، در نشست خبری با اصحاب رسانه که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، از راه‌اندازی دو سامانه جدید خبر داد که مراحل آزمایشی خود را پشت سر گذاشته‌اند و به زودی در سراسر کشور به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی با تأکید بر اهمیت این سامانه‌های تحت وب در تسهیل خدمت‌رسانی، وجود ۳۳۰۰ پایگاه اورژانس در کشور را مورد اشاره قرار داد و افزود: یکی از این سامانه‌ها، امکان شناسایی موقعیت مکانی نزدیک‌ترین آمبولانس به محل حادثه را فراهم می‌کند که از مرکز مدیریت بحران کشور (EOC) رصد می‌شود.

 میعادفر با اشاره به چالش‌های شناسایی محل حوادث گفت: گاهی بیماران در حین تماس قادر به ارائه آدرس دقیق نیستند. سیستم مکان‌یابی که در تهران فعال شده است، موقعیت دقیق حادثه را شناسایی می‌کند تا آمبولانس‌ها سریع‌تر به محل اعزام شوند. این طرح به زودی در سایر شهرها توسعه خواهد یافت.

دستاوردهای فناورانه در اورژانس

رییس سازمان اورژانس کشور، یکی دیگر از دستاوردهای مهم این سازمان را راه‌اندازی سیستم تفسیر هوشمند نوار قلب دانست و اظهار کرد: این فناوری که توسط یک شرکت دانش‌بنیان طراحی شده است، امکان شناسایی سریع بیماران سکته قلبی را فراهم کرده و در چند استان عملیاتی شده است. برنامه ما گسترش این فناوری به سراسر کشور است.

وی همچنین از راه‌اندازی سامانه‌ای برای رصد حوادث پرتلفات خبر داد و گفت: حوادثی با پنج مصدوم یا سه فوتی، پرتلفات محسوب می‌شوند. این سامانه روزانه حدود ۹۰ تا ۱۰۰ حادثه را در کشور ثبت و رصد می‌کند.

توسعه پایگاه‌ها و ناوگان اورژانس کشور

میعادفر با اشاره به توسعه پایگاه‌های اورژانس گفت: از آغاز دولت چهاردهم تاکنون، ۲۱ پایگاه جدید راه‌اندازی شده است و امیدواریم این تعداد تا دهه فجر افزایش یابد. برنامه ما راه‌اندازی ۱۵۰ پایگاه در سال است.

وی همچنین از همکاری مجمع خیرین اورژانس خبر داد و افزود: تاکنون ۲۰ آمبولانس توسط خیرین خریداری شده و ۱۵ دستگاه دیگر نیز به زودی تحویل خواهد شد.

وی با اشاره به ورود ۱۰۰ دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس از گمرک، از برگزاری مناقصه‌ای برای خرید ۷۰۰ دستگاه آمبولانس دیگر خبر داد و افزود: در حال حاضر، کشور با حدود ۳۰۰۰ آمبولانس فرسوده مواجه است. امیدواریم با تخصیص اعتبارات باقی‌مانده از دوران شیوع کرونا، ۲۰۰۰ دستگاه آمبولانس جدید وارد ناوگان شود.

پویش «زخم سفید»؛ مقابله با ضرب و شتم پرسنل اورژانس

رییس سازمان اورژانس کشور با ابراز نگرانی از افزایش موارد ضرب و شتم پرسنل اورژانس گفت: پویش "زخم سفید" با هدف حمایت از همکاران ما راه‌اندازی شده است. در کشورهای پیشرفته، ضرب و شتم پرسنل یا استفاده غیرضروری از خدمات اورژانس با جریمه‌های سنگین مواجه است. امیدواریم این فرهنگ در کشور ما نیز نهادینه شود، تا کسی جرأت چنین اقدامات ناپسندی را نداشته باشد.

راهکارهای ترافیکی و توصیه‌های سلامت در شرایط آلودگی هوا

به گزارش وبدا، میعادفر در پاسخ به سؤالی درباره چالش‌های ترافیکی تهران، گفت: برای این مشکل، ۱۸۰ تا ۲۰۰ اورژانس موتوری (موتورلانس) در تهران فعال هستند. در ۷۵ درصد مأموریت‌ها نیازی به انتقال بیمار با آمبولانس نیست و موتورلانس‌ها می‌توانند خدمات موردنیاز را ارائه دهند.

وی توصیه‌هایی برای شرایط آلودگی هوا ارائه کرد و گفت: افرادی که توان کمتری دارند، در روزهای آلوده از خانه خارج نشوند. اما اورژانس در میادین مهم شهر مستقر است تا در صورت نیاز به مردم خدمت‌رسانی کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز