مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان تاکید کرد؛
ضرورت راهاندازی رشته غرب شناسی در آموزش عالی
اگر نخواهیم که با موج گسترده رسانههای غربی، خانوادههای ایرانی از هم بپاشد باید در زمینه فرهنگی کار کنیم و این نیازمند بودجه مناسب فرهنگی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان گفت: بیش از هفتاد سال از تأسیس دانشکدههای شرقشناسی در کشورهای غربی میگذرد و ما متأسفانه هنوز رشتهای به عنوان غربشناسی نداریم در صورتی که راه اندازی این رشته از ضروریات آموزش عالی در کشور است.
به گزارش ایلنا از رشت، فیروز فاضلی در نشست حلقههای صالحین با موضوع برسی «آسیبهای شبکههای ماهوارهای» با بیان اینکه همه ما بسیجی هستیم و روحیه انقلابی داریم، اظهار کرد: این به تنهایی کافی نیست، هر کاری نیاز به ابزار دارد و تهیه ابزار نیز نیاز به بودجه، و اگر میخواهیم این مملکت از آسیبها به دور باشد باید بودجه فرهنگی را زیاد کرد.
فاضلی با اشاره به بودجههای کلان امریکا و کشورهای غربی برای جنگ رسانهای و فرهنگی در برابر ایران اسلامی، گفت: متأسفانه در کشور ما برای مراکز فرهنگی بودجه بسیار کمی در نظر گرفته میشود.
این مسئول فرهنگی استان با اشاره به اثرات شبکههای ماهوارهای مانند «فارسی وان» بر جامعه ایرانی، ادامه داد: یکی از مشکلات ما در عرصه فرهنگی، عدم آسیبشناسی از لحظه اول است و متأسفانه پس از ورود آسیب و تأثیرگذاری آن بر جامعه به آن پی میبریم و بسیار دیر به فکر مقابله با آن میافتیم.
وی با بیان اینکه هوش یعنی درک محیط و خود را با محیط همسان کردن و تغییر دادن محیط به نفع خود، افزود: ایرانیها نبوغ فوق العادهای دارند و ضریب هوشی بالای ایرانیها در کشورهای دیگر جهان معروف است.
فاضلی ادامه داد: بعنوان مثال با آغاز بحثاستاکس و حمله به سایتهای هستهای ایران، در CNN میگفتند آمریکا در این جنگ شکست میخورد که بعد از دو ماه بانک مرکزی آمریکا توسط هکرهای جوان ایرانی مورد حمله قرار گرفت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با بیان اینکه همه ما بسیجی هستیم و روحیه انقلابی داریم، تصریح کرد: باید دقت داشت که این به تنهایی کافی نیست و هر کاری نیاز به ابزار دارد و بطور مثال بدون داس برای درو کردن وارد مزرعه بشویم هیچ فایدهای ندارد.
وی ادامه داد: تهیه ابزار نیز نیاز به بودجه دارد و اگر میخواهیم این مملکت از آسیبها به دور باشد باید بودجه فرهنگی را زیاد کرد و این امر، اقدام جدی مراکزی که بودجه را تأمین میکند را میطلبد.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه داشتن بهترین امکانات بدون داشتن فرهنگ استفاده از آن هیچ فایدهای ندارد، افزود: اگر واقعا استحکام خانوادهها در کشور ملاک باشد و نمیخواهیم که با این موج گسترده رسانههای غربی، خانوادههای ایرانی از هم بپاشد باید در زمینه فرهنگی کار کنیم و این نیازمند بودجه مناسب فرهنگی است.
فاضلی گفت: نکته دیگری که باید مد نظر قرار گیرد این است که به مرور باید این مقابلهها انجام شود چرا که انسان در این تقابل، صاحب اندیشه میشود و اگر در غرب هم دقت کنیم اول شبکههای ایرانی را بسیار میکوبند.
وی با اشاره به اینکه پرفروشترین کتاب سال ۲۰۱۰ آمریکا «مثنوی معنوی» و در دهه مذکور «قرآن مجید» بود، بیان کرد: اینها نقاط قوتی است که باید به جهانیان القا شود و نیازمند ابزار است تا با استفاده از نبوغ اسلامی و ایرانی یک طراحی رسانهای صورت گیرد.
فاضلی با اشاره به کارکردهای بسیج در جامعه اظهار کرد: با انجام کار ممتد و معنادار است که مملکت ما پایدار خواهد بود و در حال حاضر مملکت ما نیاز به کار ممتد، معنادار و محتوایی دارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در پایان ابراز کرد: من بعنوان رییس اداره انتظار دارم هنگامی که جایی در کار کم آوردیم و کاری ماند و نیاز به کار بسیجی وار داشتیم، کارمندان اداره بیایند و بگویند که ما هستیم و اینجاست که افراد بسیجی و آزاده خود را نشان میدهند.