مدیرکل صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:
احیای هنر منسوخ شده نی چیت بافی در بخش بوستان
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد از احیای هنر منسوخ شده نی چیت بافی در بخش بوستان شهرستان باشت این استان خبرداد.
به گزارش ایلنا از یاسوج،" مجید صفایی" در حاشیه بازدید از کارگاه نی چیت بافی بخش بوستان شهرستان بافت گفت: این کارگاه با ابتکار یک خانواده چهار نفره روستایی و با هدف کسب درآمد و اشتغالزایی ایجاد شده است.
وی افزود: برای رونق و احیای این هنر صنایعدستی تسهیلات ارزان قیمت به هنرمندان نی چیت بافی پرداخت می شود.
صفایی گفت: "نی چیت" در کنار سیاه چادرهای اصیل و زیبا برای آرایش جشنوارهها، نمایشگاهها، آئینها و جشنهای در استان کهگیلویه و بویراحمد استفاده می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: محصول تولیدی این کارگاه علاوه بر تأمین نیاز 12 هزار خانواده عشایری استان به استانهای همجوار ازجمله فارس و اصفهان ارسال میشود.
صفایی با اشاره به اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از مهمترین استانهای کشور در حوزه صنایعدستی و هنرهای سنتی محسوب میشود، تصریح کرد: حمایت از ایجاد کارگاههای بزرگ و افزایش تولیدات صنایع دستی در روستاها از مهم ترین برنامه های کاری این اداره کل در سال جاری است.
به گزارش ایلنا از یاسوج، بخش بوستان یکی از بخشهای تابعهٔ شهرستان باشت در استان کهگیلویه و بویراحمد ایران است که از ۲ دهستان بابوئی و تلخاب تشکیل شده و مرکز آن روستای بوستان است.