رئیس دانشگاه یاسوج به ایلنا خبرداد:
همه خوابگاههای دانشگاه یاسوج ملکی هستند/ اسکان 2300 دانشجو در خوابگاههای دانشجویی
رئیس دانشگاه یاسوج گفت: 2 هزار و 300 دانشجوی دختر و پسر در خوابگاههای دانشجویی این دانشگاه اسکان دارند و تمامی خوابگاههای دانشگاه ملکی هستند.
محمودرضا رحیمی به ایلنا از یاسوج گفت: دانشگاه یاسوج دارای 13خوابگاه است که از این تعداد هفت خوابگاه دخترانه و شش خوابگاه پسرانه هستند.
وی تعداد دانشجویان اسکان یافته در خوابگاههای دانشگاه یاسوج را 2 هزار و 300 نفر عنوان و اظهار داشت: از این تعداد، هزار و 400 نفر دختر و 900 نفر آنها پسر هستند.
رئیس دانشگاه یاسوج گفت: خوابگاههای خودگردان این دانشگاه برای اولینبار جمع شدند و همه خوابگاههای این دانشگاه ملکی اند.
رحیمی افزود: 22 واحد خوابگاهی به دانشجویان متأهل کارشناسی، کارشناسیارشد و دکتری این دانشگاه اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: در سال جاری هزار و 25 نفر از دانشجویان دختر و پسر جدیدالورود این دانشگاه به غیر از واحدهای چرام و گچساران متقاضی خوابگاه بودند.
رئیس دانشگاه یاسوج گفت: برای مشارکت خیرین در ساخت و احداث خوابگاه دانشجویی سال گذشته دو نفر از خیرین به این دانشگاه دعوت شده اند که قولهایی برای ایجاد مجتمع فرهنگی-ورزشی در خوابگاه "بالا تپه" دادند.
رحیمی افزود: پلیس اماکن بر خوابگاههای این دانشگاه نظارت ندارد بلکه این خوابگاهها از سوی حراست دانشگاه نظارت و کنترل می شوند.
وی در خصوص هزینه اجاره بها خوابگاههای دانشجویی این دانشگاه، بیان کرد: هزینه خوابگاهها تابع قوانین صندوق رفاه دانشجویان است و اجاره اتاقهای چهارنفره، 6نفره و هشت نفره متفاوت است.
رئیس دانشگاه یاسوج افزود: هزینه اجاره بهای خوابگاههای دانشجویی با توجه به سطح بندی نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
رحیمی گفت: برای ارتقاء سلف سرویس دانشگاه اقدامات خوبی صورت گرفته است و 2هزار و 500 دانشجو خانم و آقا ظرفیت دارد.
وی با بیان اینکه ژتون تغذیه دانشجویان در سلف دانشگاه سه وعده تعیین شده است،تصریح کرد: غذای سلف این دانشگاه نسبت به سال گذشته از کیفیت مطلوب تری برخوردار است.
رئیس دانشگاه یاسوج افزود: شهرداری یاسوج در خصوص ایاب ذهاب دانشجویان این دانشگاه همکاری لازم را ندارد و شش دستگاه اتوبوس کار ایاب ذهاب دانشجویان را از شهر به دانشگاه انجام می دهند.
رحیمی افزود: سرانه فرهنگی دانشگاه یاسوج نسبت به سال قبل افزایش داشته اما در مجموع بودجه فرهنگی مدنظر با نیازها هم خوانی ندارد و کافی نیست.