فرماندار کرمان:
صرفه جویی در مصرف سوخت و انرژی ضروری است
حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان هزینه سوخت سالانه ماست اگر ۱۰% از آن را کم کنیم مبلغی حدود ۲۰۰ میلیارد تومان صرفه جویی نمودهایم که میتوانیم در پروژهها و طرحهای عمرانی مورد استفاده قرار دهیم.
مدیران و کارکنان دستگاههای دولتی شرعاً و قانوناً مسئولند خارج از وقت اداری سیستمهای گرمایشی و سرمایشی را خاموش کنند و در ساعات اداری هم حسب نیاز استفاده کنند.
به گزارش ایلنا از کرمان فرماندار کرمان در جلسه ستاد سوخت گفت: حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان هزینه سوخت سالانه ماست اگر ۱۰% از آن را کم کنیم مبلغی حدود ۲۰۰ میلیارد تومان صرفه جویی نمودهایم که میتوانیم در پروژهها و طرحهای عمرانی مورد استفاده قرار دهیم.
وی افزود: این رقم برای استان کرمان و شهرستانهای آن بسیار قابل توجه خواهد بود چراکه کل بودجه عمرانی شهرستان در سال جاری ۶۴ میلیارد تومان است که باید بین ۵۳ دستگاه اجرایی توزیع شود.
توحیدی گفت: ۱۰% صرفه جویی کردن کار مشکل یا ناممکنی نیست به راحتی میتوان با استفاده از لباسهای متناسب با فصول یا بستن یا باز کردن درب و پنجرهها از استفاده بیمورد از بخاری یا کولر پرهیز کرد.
وی گفت: مدیران و کارکنان دستگاههای دولتی شرعاً و قانوناً مسئولند خارج از وقت اداری سیستمهای گرمایشی و سرمایشی را خاموش کنند و در ساعات اداری هم حسب نیاز استفاده نمایند.
وی عنوان کرد: البته بخشی از گرایش به تجملات به دلیل عملکرد مدیران ایجاد میشود وجود انواع مبلمانها و لوسترها و انواع تزیینات موجود در ادارات غیرضروری و تشریفاتی است.
رئیس کمیسیون سوخت شهرستان با اشاره به کمبود منابع آب و نزدیک بودن فصل گرما خاطرنشان کرد: اگر بین ۱۰ تا ۲۰ درصد از مصرف فعلی آب کم نکنیم تابستان امسال مجبور به جیره بندی خواهیم شد.
وی ضمن اشاره به وجود کارتهای دوم و سوم برای برخی ماشینها گفت: متاسفانه برخی خودروها دارای ۲ یا ۳ کارت سوخت هستند که هرچه سریعتر کارتهای اضافه این خودروها باید جمع آوری یا سوزانده شوند.
درادامه افضلی مدیر جهاد کشاورزی با ارائه گزارشی از وضعیت واحدهای مرغداری شهرستان کرمان گفت: ۶۹ واحد مرغداری در کرمان دارای پروانه کسب هستند که ۶۸% ظرفیت شهرستان را تولید میکنند و ۱۵۱ مرغداری فاقد پروانه ولی دارای کارت شناساییاند که ۳۲% ظرفیت شهرستان را تولید میکنند که تا کنون براساس کارت شناسایی مرغداری، سهمیه سوخت دریافت مینمودند ولی در سال جاری این سهمیه قطع شده است.
وی ضمن برشمردن دلایل عدم صدور پروانه کسب برای این واحدها گفت: ملی بودن اراضی که در آنها مرغداری احداثگردیده، مشکلات زیست محیطی که در برخی مناطق حفاظت شده بوجود میآید، در محدوده روستا قرار گرفتن، قدیمی و فرسوده بودن ساختمانها، عدم رعایت فواصل قانونی بین واحدهای مرغداری و یا پایین بودن ظرفیت تولید آنها که کمتر از ۲۰ هزار قطعه تولید دارند سبب میشود تا امکان صدور پروانه برای آنها وجود نداشته باشد.
توحیدی با بیان اینکه مسئولان تمام تلاش خود را برای رفع مشکل این افراد بکار خواهند بست گفت: تدبیری اندیشیده شود که زمین مناسبی به صاحبان این واحدها داده شود تا با دریافت پروانه کسب بتوانند از سهمیه سوخت دولتی استفاده نمایند.
در این نشست عظیمیزاده بخشدار راین نیز با ذکر مشکلات چاههای آبی که در زمان خشکسالی در راین حفر گردیدهاند و نیز پروژه در حال اجرای گازرسانی به راین خواستار رسیدگی به وضعیت آنها شد.
فرماندار کرمان نیز با توجه به نزدیک بودن فصل سرما از شرکت گاز خواست تا گزارشی از آخرین وضعیت پروژه ارائه نماید همچنین از ادارات جهاد کشاورزی و آب منطقهای خواست تا تکلیف چاههای خشکسالی راین را تعیین و مالکیت یا مسئولیت نظارت بر تقسیم آب را مشخص نماید.
در ادامه مشکل جایگاههای سوخت CNG چترود و کرمان بررسی شد که مقرر شد موضوع به کمیته نظارت و مدیریت جایگاههای توسعه CNG در معاونت عمرانی استاندری ارجاع شود تا بررسی ومیزان دقیق بدهی جایگاههایCNG مشخصو تصمیم گیری لازم گرفته شود. همچنین درخصوص مشکل جایگاه سوخت سیرچ نیز جلسهای با حضور مسئولین ادارات نفت، تعاون روستایی، فرمانداری، بخشداری و راه وشهرسازی تشکیل شود و زمین مناسبی برای احداثجایگاه سوخت در سیرچ به تعاون روستایی واگذار شود.