اجرای طرح کاهش وزن و سن کشتار مرغهای گوشتی در کشتارگاههای کرمانشاه
اجرای طرح کاهش وزن و سن کشتار مرغهای گوشتی از امروز در کشتارگاههای استان کرمانشاه آغاز شد.
به گزارش ایلنا، معاون امور تولیدات دامی جهادکشاورزی استان کرمانشاه هدف از اجرای این طرح را افزایش اجرای طرح کاهش وزن و سن کشتار مرغهای گوشتی در کشتارگاههای استان تعداد دفعات جوجهریزی، کاهش ریسک ابتلا به بیماریها، افزایش ضریب تغذیه، بهبود بهرهوری، کاهش ضایعات، توسعه صادرات و بهبود شرایط بهداشتی فرآیند تولید تا عرضه برشمرد و گفت: در این طرح مرغهای گوشتی عرضه شده در بازار باید به وزن یک کیلو و ۸۰۰ گرم تا ۲ کیلو و ۲۰۰ گرم و حداکثر سن کشتار ۴۵ روزه باشد.
بهرام خانی استقبال تولیدکنندگان مرغ گوشتی را از این طرح مثبت ارزیابی کرد و افزود: اجرای این طرح علاوه بر افزایش کیفیت گوشت مرغ و جلوگیری از هدر رفت خوراک طیور موجب صرفه جویی واردات خوراک طیور نیز خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به افزایش تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک در استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: تولید محصولات بدون آنتیبیوتیک مقدمه تولید محصولات سالم است و رویکرد اصلی سازمان جهاد کشاورزی در تولید تمامی محصولات کشاورزی بر این اساس است.