به منظور حمایت از حیات وحش استان؛
اعضای تشکل مردم نهاد "پیام آوران اردیبهشت" در منطقه "قراویز" گردهم آمدند
اعضای تشکل مردم نهاد "پیام آوران اردیبهشت" کرمانشاه به منظور حمایت از حیات وحش استان در منطقه حفاظت شده "قراویز" گردهم آمدند.
به گزارش خبرنگار ایلنا در کرمانشاه، منطقه شکار ممنوع قراویز بخشی از حوزه استحفاظی شهرستان سرپل ذهاب است که نام آن از روستای قراویز گرفته شده است که در جنوب منطقه قرار دارد.
منطقه قراویز به لحاظ موقعیت جغرافیایی، منطقه ای گرمسیری در غرب کشور است که قسمتهای شمالی و شرقی آن در سرپل ذهاب و قسمتهای جنوبی و غربی در قصرشیرین و از سوی غرب با کشور عراق هم مرز است.
آخرین سرشماری نشان داده است که تعداد 300 راس آهو در این ناحیه زیست می کنند.
با توجه به اهمیت زیستگاهی و جمعیتهای حیات وحش خاصه گونه آهویایرانی موجود در این ناحیه، قراویز از پنجم اسفند سال 80 به عنوان منطقه شکار ممنوع به فهرست مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست کشور اضافه شد.
گفتنی است منطقه شکار ممنوع قراویز به همت محیط بانان دلسوزی همچون رشید جعفری، سید شاهرخ محمودی و آقای بهرامی ایجاد شد.
نبودن این ناحیه در فهرست مناطق محافظت شده محیط زیست کشور، کمبود نیروی محیط بان، حمایت ناکافی مالی از محیط بانان، کوچ عشایر به منطقه و نداشتن زمان کافی جهت جلوگیری از شکار غیر قانونی توسط شکارچیان غیر مجاز، از مهمترین دغدغه های محیط بانان، این دلسوزان طبیعت بوده که توجه جدی مسئولان امر را می طلبد.
در این گردهمایی تشکل "پیام آوران اردیبهشت" کرمانشاه از تمامی کارکنان و محیط بانان سخت کوش منطقه حفاظت شده قراویز از شهرستان های قصرشیرین و سرپل ذهاب با اهدا لوح هایی تقدیر بعمل آوردند.
امید است با توجه بیشتر مسئولان ذیربط و برنامه ریزی های استانی و کشوری الماس حیات وحش استان کرمانشاه میراثی ماندگار برای آیندگان باشد.
گزارش و عکس: افشین قهرمانی