مدیرکل زندانهای کردستان خبر داد:
بهرهبرداری از مرکز مجهز آموزش فنی و حرفهای در زندان مرکزی سنندج در آیندهای نزدیک
مدیرکل زندانهای کردستان از بهره برداری مرکز مستقل و مجهز آموزش فنی و حرفه ای در زندان مرکزی سنندج در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش ایلنا، اسحاق ابراهیمی توجه به سلامت روحی و جسمی زندانیان را یکی از پیش نیازهای مهم جهت ورود به سایر فعالیت های اصلاحی و تربیتی دانست و گفت: در تمامی زندانهای کردستان واحد بهداری فعال و مشغول به ارائه خدمات به زندانیان است.
وی افزود: در صورت نیازِ مددجویان به هرگونه خدمات پزشکی و درمانی، اینگونه خدمات توسط کادر پزشکی و پیراپزشکی مستقر در زندان ارائه میشود و درصورتیکه به تشخیص پزشک زندان ادامه روند درمان نیازمند تجهیزات و امکانات بیشتری باشد، سریعا و پس از دریافت مجوزهای قضایی ادامه روند درمان در بیمارستان ها و مراکز درمانی خارج از زندان صورت میپذیرد.
ابراهیمی با بیان اینکه بیکاری یکی از دلایل مهم وقوع جرم است، بیان داشت: شعبه هایی از مراکز آموزش فنی و حرفه ای در زندانهای کردستان وجود دارد که در 9 ماهه اول سال جاری 3900 نفر از مددجویان زندانهای استان در کلاسهای مختلف آموزش فنی و حرفه ای که بر اساس نیازهای جامعه تدوین شده است، شرکت کردند که در پایان این کلاس ها، 1523 نفر از آنان پس از شرکت در آزمون های مربوطه موفق به اخذ گواهینامه مهارت شدند.
وی در ادامه اضافه کرد: باتوجه به رایزنی های به عمل آمده با اداره کل فنی و حرفه ای کردستان، در آینده نزدیک شاهد بهرهبرداری از مرکز مستقل و مجهز آموزش فنی و حرفه ای در زندان مرکزی سنندج خواهیم بود که میتوان به جرأت گفت که در نوع خود کم نظیراست.
مدیرکل زندانهای کردستان، مرکز امور اجتماعی و مراقبت بعد از خروج را متولی اصلی حمایت از زندانیان آزاد شده دانست و تصریح کرد: آن دسته از زندانیانی که در مدت زمان تحمل حبس با شرکت در کلاس های فنی و حرفه ای موفق به دریافت گواهینامه مهارت شده باشند، پس از آزادی از زندان می توانند با مراجعه به این مرکز واقع در اداره کل زندانها و تشکیل پرونده، وام های قرض الحسنه خوداشتغالی دریافت کنند.
ابراهیمی خاطر نشان کرد: طی حدود دو سال گذشته 207 نفر از زندانیان آزاد شده و واجد شرایط موفق به دریافت این وامها جمعا به مبلغ 3 میلیارد و یکصد و پنجاه میلیون تومان شده اند که خوشبختانه همگی آنان ضمن ایجاد شغل برای خود، دیگر مرتکب جرم و روانه زندان نشده اند.
وی همچنین، انجمن های حمایت زندانیان را متولی اصلی کمک به خانواده های زندانیان نیازمند دانست و گفت: در حال حاضر 9 انجمن حمایت از زندانیان در سطح شهرستان های استان فعالیت می کنند که تعداد 968 خانواده با 2612 نفر عائله را تحت پوشش حمایت های مادی و معنوی خود قرار داده اند.
مدیرکل زندانهای کردستان در پایان خدماتی که از سوی انجمن های حمایت زندانیان ارائه می شود را متنوع اعلام کرد و بیان داشت: از جمله این خدمات میتوان به برگزاری کلاسهای مهارتهای اساسی زندگی، اردوهای فرهنگی و تفریحی، تهیه جهیزیه و کمک هزینه ازدواج، پرداخت هزینه های درمانی و پزشکی خانواده های زندانیان نیازمند، کمک هزینه های تحصیلی فرزندان زندانیان، تهیه اقلام و مایحتاج اساسی زندگی و ... اشاره کرد.