معاون جهاد کشاورزی کردستان مطرح کرد:
تولید 250 هزار تن سیب زمینی در کردستان/ کسب رتبه چهارم کشوری در تولید سیب زمینی
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کردستان گفت: امسال با هفت هزار و 500 هکتار اراضی زیرکشت بالغ بر 250 هزار تن سیب زمینی در استان تولید شده است.
به گزارش ایلنا، فرید سپهری اظهارکرد: اراضی کشاورزی زیر کشت سیب زمینی امسال، بالغ بر هفت هزار و ۵۰۰ هکتار بود که توانستیم با تولید ۲۵۰ هزار تن سیب زمینی رتبه چهارم کشوری را به دست آوریم.
وی با بیان اینکه هزار و ۹۰۰ بهره بردار تولید این محصول را در استان به عهده دارند، افزود: ۸۰ هزار تن از این محصول تولیدی به استان های دیگر کشور و همچنین کشور عراق صادر می شود.
سپهری با بیان اینکه محصول تولیدی کردستان از نظر شاخص های سلامت استاندارد و سالم است، ادامه داد: از ۱۸۸ نمونه سیب زمینی کردستان در سال جاری ۹۵ درصد محصول استاندارد و سالم بوده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کردستان یادآور شد: درصد سلامت سیب زمینی از نظر سموم و کود شیمیایی باید کمتر از ۱۷۰ پی پی ام باشد که در سیب زمینی های تولیدی کردستان بسیار کمتر از این حد بوده است.
وی بیان کرد: دوره های آموزشی برای سیب زمینی کاران و تشویق آنان برای عرضه محصول استاندارد کارهایی بوده که سازمان جهاد کشاورزی و معاونت غذا و داروی استان از سال ۹۵ در استان انجام می دهند.