طی مراسمی انجام شد؛
قدردانی از نیم قرن خدمات بیشائبه مرد فقه و عرفان کردستان
طیمراسمی از نیم قرن خدمات و دستاوردهای بیبدیل پروفسور سید اسعد شیخ الاسلامی بنیانگذار رشته دانشگاهی فقه شافعی در دانشگاه تهران تجلیل و تقدیر شد.
به گزارشخبرنگار ایلنا، تکریم و بزرگداشت چهرههای علمی و ادبی و البته تاریخ ساز چندی است توسط مراکز علمی کردستان اجرا و عملیاتی میشود؛ آیینی که تعلل و دیرهنگامی در برپایی آن بعضا دل آزردگی و سردیگرایی جمعی از فرهنگ سازان و اسطوره شناسان این خطه را در پی داشته است اگر چه چنین دلاورانی هیچ گاه خم به ابرو نیاورده و از این رهگذر مسیر تعالی را بی وقفه پیموده اند. اما جای بسی خرسندی است که در این موعد و زمان کنونی نیز قدردانی را توشه راه خویش قرار داده ایم.
در این میان قدردانی و قدرشناسی از بیش از نیم قرن خدمت دلسوزانه عالم فقه و حکمت" پروفسور اسعد شیخ الاسلامی" روز شنبه از سوی بنیاد نخبگان کردستان و با همکاری دانشگاه کردستان توانسته است بر این مهم صحه گذارد.
در این مراسم فردین اخلاقیان رئیس دانشگاه کردستان با بیان اینکه احترام و تکریم به صاحبان و اثرگذاران عرصه علم و فناوری از سنت های دیرین و جزئی از هویت ماست، گفت: سنگ اندازی عصر مدرنیسم فراروی چنین اصل و رویکردی مورد پذیرش نیست.
وی دستاورد های پرفسور شیخ الاسلامی را فتح بابی برای راهیابی دانشجویان فقه و معارف دینی به دانشگاه تهران دانست و اظهار داشت: تاسیس رشته فقه شافعی در دانشگاه تهران در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و نیز تاسیس آزمون تشخیص سطح علمی روحانیون اهل سنت برای اعطای مدرک از جمله خدمات فرهنگی وسیع این عالم هویت خواه تلقی می شود.
اخلاقیان عنوان کرد: تدریس دروس فقه شافعی در کنار زبان و ادبیات کردی در دانشگاه کردستان به عنوان نقطه عطف تاریخ این دانشگاه زمینه ساز توسعه این رشته هاست.
احمد خضری مولف و پژوهشگر فقه و معارف دانشگاه تهران دیگر سخنران این مراسم بود و در باب خصوصیات اخلاقی این عالم فرزانه، گفت: فضل و اخلاق پسندیده، مسئولیت پذیری اجتماعی، تلاش برای حفظ انسجام ملی، نوآوری و ابداع در تاسیس رشته فقه و شافعی در دانشگاه تهران و نیز اهتمام برای حفظ تقریب مذاهب اسلامی از جمله ویژگی شخصیت پروفسور شیخ الاسلامی است.
در ادامه ارائه سخنانی کوتاه از سوی رئیس بنیاد نخبگان کردستان و اسعد اردلان_ نویسنده و پژوهشگر تاریخ_ در باب خدمات افزون پرفسور شیخ الاسلامی و پخش کلیپی در قالب سخنان شاگردان این عالم نیز پایان بخش این آیین بود.