مدیرکل زندانهای کردستان مطرح کرد:
حمایت بیش از ۷ میلیارد ریالی کردستانیها از خانواده زندانیان
مدیر کل زندان های کردستان به انجمن حمایت از زندانیان اشاره کرد و گفت: این انجمن در قالب کمک های نقدی و غیرنقدی به خانواده زندانیان، بیش از هفت میلیارد ریال کمک کرده است.
به گزارش ایلنا، اسحاق ابراهیمی از فعالیت 9 انجمن حمایت از زندانیان در سطح استان خبر داد و گفت: سال گذشته تعداد 925 خانواده زندانی نیازمند با جمعیتی بالغ بر 2150 نفر، تحت پوشش خدمات حمایتی انجمن های حمایت زندانیان استان قرار گرفتند.
وی از در معرض آسیب بودن بسیاری از خانواده های زندانیان نیازمند خبر داد و گفت: با توجه به بررسیهای به عمل آمده، بسیاری از خانواده های زندانیان به دلیل در حبس به سر بردن سرپرست هایشان با مشکلات و آسیب های متعدد مادی و معنوی مواجه می شوند که در این راستا انجمن های حمایت از زندانیان سطح استان تلاش نموده اند تا با ارائه خدمات حمایتی مختلف به آنان، این آسیب ها را به حداقل ممکن برسانند.
ابراهیمی ارزش ریالی کمک های نقدی و غیرنقدی اعطا شده به خانواده های تحت پوشش انجمن های حمایت زندانیان را بیش از هفت میلیارد و چهارصد میلیون ریال اعلام کرد و در این خصوص اظهار داشت: این کمک ها شامل هزینه های ثبت نام و ادامه تحصیل فرزندان، اهدای البسه و پوشاک، کالاهای اساسی زندگی، تهیه دارو و اقلام پزشکی، سبد غذایی، هزینه های اجاره مسکن معوقه و ... می باشد.
مدیرکل زندانهای کردستان کمک به اشتغال و حرفه آموزی زندانیان را یکی دیگر از خدمات حمایتی انجمن های حمایت زندانیان قلمداد کرد و گفت: در سال 96 ، تعداد 138 نفر از زندانیان و خانوادههای تحت پوشش این انجمن ها، از طریق معرفی به موسسات کاریابی و مراجع مسئول در امر اشتغال و همچنین تامین ابزار کار خانگی، صاحب شغل شدند.
ابراهیمی تعامل میان انجمن های حمایت زندانیان با سایر سازمان ها و مراکز حمایتی را مثمر ثمر دانست و بیان داشت: در این راستا و در سال گذشته، 687 خانواده تحت پوشش انجمنهای حمایت زندانیان جهت ارائه خدمات بیشتر به مراکزی همچون بهزیستی، کمیته امداد، ستاد دیه و مراکز بهداشتی و درمانی معرفی شدند.
وی، آموزش زندانیان و خانواده هایشان را یکی از راهکارهای مهم در جهت پیشگیری از گسترش آسیب در میان آنان دانست و در این باره گفت: انجمن های حمایت زندانیان سطح استان در سال 1396 با برگزاری دوره های آموزشی مختلف با موضوع «مهارت های اساسی زندگی»، توانست سهم بسزایی در افزایش سطح دانش و آگاهی این خانواده ها در حوزه های مختلف مسائل اجتماعی و خانوادگی داشته باشد.
این مقام مسئول حمایت همه جانبه تمامی دست اندرکاران از زندانیان و خانواده های آنان را ضروری دانست و اظهار کرد: چنانچه خانواده های زندانیان نیازمند دچار هرگونه آسیب اجتماعی شوند این آسیب متوجه تمام جامعه خواهد شد که پیشگیری از این رویداد تلخ در گرو حضور مردم، مسئولان و خیرین در حمایت از این قشر آسیب پذیر جامعه است.