خبرگزاری کار ایران

حسین صفایی مطرح کرد:

لزوم ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی در استان کردستان

لزوم ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی در استان کردستان
کد خبر : ۵۲۹۴۵۳

مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: با توجه به تولید محصولات باغی ارگانیک در کردستان، ایجاد صنایع تبدیلی باغی در استان یک ضرورت و اولویت است.

به گزارش ایلنا، حسین صفایی در حاشیه بازدید از باغات شهرستان سروآباد به تولید سالانه 50 هزار تن انگور در باغات استان کردستان اشاره کرد و افزود: باید برای ایجاد صنایع تبدیلی در این استان به‌ویژه انگور سرمایه‌گذاری کرد.

وی اظهار کرد: در صورتی که صنایع تبدیلی وابسته به بخش زراعی و باغی در استان کردستان ایجاد شود می‌توان نسبت به کاهش هزینه‌های حمل و نقل و افزایش اشتغال اقدام کرد و امکانات و زیرساخت‌های لازم برای صنایع فرآوری نظیره کنسانتره و تولید کشمش را ایجاد کرد.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران یادآور شد: از امسال شرایطی فراهم شده که تعاونی‌ها و اتحادیه‌های کشاورزی استان کردستان محصول انگور خود را در غرفه‌های خاص سازمان میادین استان تهران که یکی از بازارهای پر فروش کشور است، عرضه کنند.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه انگور کردستان در شهریور و در یک‌دوره کوتاه مدت 30 تا 40 روزه برداشت می‌شود به دلیل نبود سردخانه در این استان باید سریع به بازار مصرف عرضه شود بنابراین برای اینکه دوره عرضه این محصول را افزایش داده و ارزش افزوده بیشتری نصیب تولید کنندگان شود، ساخت سردخانه در استان توسط تشکل های کشاورزی یکی از برنامه های مهم و اولویت دار سازمان تعاون روستایی است.

به گفته وی، بازاریابی درست، نگهداری صحیح محصول و بسته‌بندی مورد پسند بازار باید در دستور کار تشکل‌های کشاورزی این استان قرار گیرد.

صفایی گفت: البته بخشی از انگور تولید شده درجه سه است که باید به کنسانتره تبدیل شود که در حال حاضر این محصول به برای تبدیل به کنسانتره به استان‌های شمال غرب کشور از جمله آذربایجان‌غربی فرستاده می‌شود.

وی اضافه کرد: یکی از مزیت‌های کشاورزی و باغداری در شهرستان سروآباد استان کردستان باغات انگور آن است که براساس آمار سالانه بیش از 13 هزار تن انگور در این باغات برداشت می‌شود که به دلیل ارگانیک بودن آن، محصول بسیار خوبی برای بازار مصرف است.

وی ادامه داد: برای اینکه انگور ارگانیک شهرستان سروآباد ارزش واقعی خود را بدست آورد و ارزش افزوده بیشتری نصیب تولید کنندگان شود باید تبلیغات خوبی کرد و تولید کنندگان بازار رسانی مناسبی در زمان برداشت این محصول داشته باشند.

مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران افزود: یکی از کارهایی که باید برای عرضه شناسنامه دار این محصول در بازارهای مصرف انجام شود انتقال آن به سردخانه است و مهمتر اینکه در زمانی غیر از زمان برداشت با برند انگور سروآباد به بازار مصرف عرضه شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر