خبرگزاری کار ایران

چیا سهراب‌نژاد خبر داد:

ذخیره سازی 790 نمونه خون در بانک خون بند ناف رویان کردستان

ذخیره سازی 790 نمونه خون در بانک خون بند ناف رویان کردستان
کد خبر : ۵۱۸۹۶۸

سرپرست جهاد دانشگاهی کردستان گفت: با توجه به اینکه بانک خون از سال 88 فعالیت خود را در استان آغاز کرده تاکنون بیش از 790 نمونه خون در استان ذخیره‌سازی کرده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، چیا سهراب‌نژاد امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی برگزار شد، افزود: جهاد دانشگاهی نهادی عمومی و غیردولتی است که 16 مرداد سال 59 به فرمان امام خمینی و در راستای انقلاب فرهنگی تاسیس و در حوزه‌های پژوهش، آموزش، فرهنگ و اشتغال در قالب پژوهشگاه، پژوهشکده، سازمان، مجتمع‌های تحقیقاتی، مراکز آموزشی تخصصی و مهارتی و ... مشغول فعالیت است.

وی اظهار داشت: جهاد دانشگاهی در استان کردستان نیز از سال 85 این نهاد فعالیت خود را آغاز کرده است و رقیب هیچ سازمان، نهاد و دانشگاهی نیست و می‌خواهد در کنار آنها و با همکاری و تعامل با آنها، در راستای توسعه استان فعالیت کند.

سهراب‌نژاد به بیان عملکرد حوزه‌های مختلف جهاددانشگاهی پرداخت و گفت: واحد آموزش جهاددانشگاهی در دو بخش بلند مدت و کوتاه مدت اقدام به ارائه آموزش اقدام می‌کند که در این راستا مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی از سال 89 فعالیت خود را آغاز کرده است که ابتدا با سه رشته فعالیت می‌کرد اما اکنون در دو مقطع کاردانی و کارشناسی در رشته‌های کاربردی و مورد نیاز بازار کار دانشجو پذیرش می‌کند.

سهراب‌نژاد اعلام کرد: برای اولین بار در استان، مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی رشته خبرنگاری می‌کند که پس از فارغ التحصیلی در مقطع کاردانی، می‌توانیم مقطع کارشناسی را نیز در این مرکز ایجاد کنیم.

وی تصریح کرد: در سال 95، 21 هزار نفر در مراکز آموزشی جهاددانشگاهی آموزش دیده‌اند که 9 هزار نفر از آنها مربوط به ادارات و آموزش به کارمندان و 12 هزار نفر هم آموزش به فراگیران آزاد بوده است.

سهراب‌نژاد با اشاره به اینکه رویکرد جهاددانشگاهی در ارائه آموزش، آموزش‌های متناسب با بازار کار و کارآفرینی است، بیان کرد: در جهاد دانشگاهی رشته‌هایی آموزش داده می‌شوند که فرد پس از گذراندن بتواند وارد بازار کار شودر. 

 وی بانک خون بند ناف رویان را از جمله فعالیت‌های مهم و ارزشمند واحد پژوهش جهاد دانشگاهی اعلام کرد و گفت: از طریق بانک خون خانواده‌ها می‌ توانند خون بند ناف نوزادان را برای تضمین سلامتی خانواده خود ذخیره کنند و در صورت بروز بیماری‌های خونی بتوانند از آن برای سلامتی خود استفاده کنند.

سرپرست جهاد دانشگاهی کردستان با اعلام اینکه بانک خون بند ناف رویان در سطح کشور تاکنون 80 هزار نمونه ذخیره سازی کرده است، بیان کرد: با توجه به اینکه بانک خون از سال 88 فعالیت خود را در استان آغاز کرده، تاکنون بیش از 790 نمونه خون در استان ذخیره سازی کرده است.

سهراب‌نژاد عنوان کرد: در سال 95، 160 نمونه و در سال 96 نیز تاکنون 50 نمونه ذخیره شده است که با توجه به اهمیت و نقش بانک خون در سلامتی خانواده‌ها لازم است در این زمینه آگاه سازی بیشتری صورت گیرد.

وی به مرکز خدمات تخصصی GIS اشاره کرد و ابراز داشت: در این مرکز 30 طرح برای ادارات و سازمان‌های مختلف ارائه شده است و 2 همایش ملی و 4 کارگاه آموزشی برگزار کرده و همچنین شش مقاله  ISI خروجی این مرکز بوده است.

سهراب‌نژاد با بیان اینکه حوزه فرهنگی را از حوزه‌های فعال و مهم جهاددانشگاهی است، اظهار داشت: این حوزه 9 سازمان زیرمجموعه دارد که در بخش های فرهنگی عمل می کند.

سرپرست جهاددانشگاهی کردستان ادامه داد: خبرگزاری ایسنا با مخابره سالانه شش هزار خبر و خبرگزاری ایکنا به عنوان تنها خبرگزاری تخصصی بین المللی قرآن سالانه چهار هزار خبر اخبار استان را پوشش می دهند.

سهراب‌نژاد به فعالیت انتشارات جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: حوزه انتشارات جهاد دانشگاهی به عنوان ناشر برگزیده کشوری از سال 90 بیش از 40 عنوان کتاب به صورت تالیفی و ترجمه‌ای چام کرده است.

وی به راه‌اندازی صندوق حمایت از مولفان از طریق جهاد دانشگاهی اشاره کرد و خاطرنشان کرد: این صندوق 80 درصد قیمت کتاب را به مولفان دو مترجمان وام می‌دهد و در این میان مولف موظف به پرداخت آن بعد از شش ماه از چاپ کتاب می شود.

سرپرست جهاددانشگاهی کردستان به مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران(ایسپا) اشاره کرد و گفت: از آنجا که نتایج کسب شده از این مرکز  خطای چندانی ندارد به مسئولان برای برنامه ریزی با ارائه اطلاعات صحیح  کمک می‌کند.

سهراب‌نژاد اضافه کرد: موسسه قرض‌الحسنه دانشجویان ایران به تمام دانشجویان سطح استان وام‌‌های کم‌بهره و بدون بهره برای کمک حال دانشجویان پرداخت می‌کند و تاکنون 153 نفر بالغ بر 100 میلیون تومان این وام را  دریافت کرده‌اند.

وی مرکز تجاری‌سازی و اشتغال را از حوزه‌های مهم جهاددانشگاهی برشمرد و عنوان کرد:ارائه مشاوره های شغلی و کمک کردن به فارغ التحصیلان برای ورود به بازار کار از جمله رویکرد این مرکز است.

انتهای پیام/
ارسال نظر