لیلا آژیر مطرح کرد:
گفتمان امنیت اجتماعی و روانی زنان در جامعه نهادینه شود
مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان گفت: با تقویت سمنها و نهادینهشدن گفتمان امنیت اجتماعی و روانی زمینه ظهور و بروز زنان در جامعه میسر میشود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، لیلا آژیر امروز در نشست تخصصی راهکارهای ارتقای امنیت اجتماعی و روانی زنان که در محل سنجش مهارت و صلاحیت فنی و حرفهای تشکیل شد با بیان اینکه امنیت اجتماعی و روانی زنان یک گفتمان و کار فرهنگی است، افزود: تحقق این گفتمان با همکاری فعالان در عرصه های اجتماعی و فرهنگی امکان پذیر است.
وی اظهار داشت: جامعهای که بستر و زمینه را برای به فعلیت رساندن ظرفیتها فراهم کند سالم و پویا خواهد شد لذا حضور زنان همگام با مردان از عمده آسیبهایی که می تواند متوجه جامعه شود میکاهد.
مدیر کل امور بانوان استانداری کردستان با بیان اینکه امنیت اجتماعی و روانی زنان در سه مقوله روانشناسی، جامعه شناختی و حقوقی قابل تبیین است، گفت: در بررسیهای بهعمل آمده جایگاه و منزلت زنان در خانواده مهم ارزیابی شده چراکه با تربیت اصولی، فرزندان سالمی را تحویل جامعه میدهند.
آژیر امنیت اجتماعی زنان را مهم برشمرد و ابراز داشت: فضای حاکم در جامعه اعتماد و سرمایه اجتماعی به زنان را کاهش داده با این وجود با تقویت سمن ها و نهادینه کردن این گفتمان زمینه ظهور و بروز زنان در جامعه میسر می شود.
وی همچنین ادامه داد: روانشناسان معتقدند امنیت اجتماعی دارای 14 نشانه است که حسادت، طرد شدن، تنهایی و بیاعتمادی از جمله این نشانهها است که ریشه آن به دوران کودکی برمیگردد و تمام این موارد چرخه امنیت اجتماعی و روانی زنان را رقم میزند.
مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان عنوان کرد: فضای جامعه باید به سمتی پیش رود که با وجود امنیت زمینه رشد و بالندگی زنان مهیا شود.