خبرگزاری کار ایران

معاون مهندسی و توسعه شرکت آبفا کردستان خبر داد:

تدوین پروژه‌های آبرسانی کوتاه مدت برای ۳ شهر استان کردستان

تدوین پروژه‌های آبرسانی کوتاه مدت برای ۳ شهر استان کردستان
کد خبر : ۴۹۰۵۰۴

معاون مهندسی و توسعه شرکت آبفا کردستان با بیان اینکه ۳ شهر بانه، بیجار و قروه بویژه در فصول گرم سال با مشکل کم آبی مواجه هستند، گفت: برای حل فوری این معضل، پروژه‌های آبرسانی کوتاه مدت تعریف شده و این سه شهر در اولویت این طرح قرار دارند.

به گزارش ایلنا، نادر قصیری با بیان این مطلب گفت: موافقتنامه‌ای به مبلغ مجموع ۴ میلیارد تومان برای این سه شهر امضا شد تا مشکل کم آبی در آنها حل و فصل شود.

وی خاطرنشان کرد: همچنین طرح های آبرسانی میان مدت نیز جزو برنامه های شرکت است که در این خصوص، اولویت با شهرهای کانی دینار، سروآباد و بلبان آباد است و برای این سه شهر در مجموع یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است.

معاون آبفا کردستان تصریح کرد: در بخش فاضلاب با سه موضوع سروکار داریم، نخست موضوع احداث و توسعه شبکه جمع آوری فاضلاب که در این راستا در سال گذشته در سطح استان ۱۵ کیلومتر کار انجام شد و پیش بینی ما انجام ۲۱ کیلومتر دیگر است.

قصیری افزود: در پارامتر دیگر که اجرای خط انتقال فاضلاب است در سال گذشته ۱۰ کیلومتر کار شد و پیش بینی ما اجرای ۶.۵ کیلومتر دیگر در سال جاری است، همچنین در بخش اصلاح و بازسازی شبکه فاضلاب هم در سال ۹۵ حدود ۲۲ کیلومتر کار شد و در سال جاری برنامه ریزی برای ۳۶ کیلومتر صورت گرفته است.

وی افزود: در حال حاضر در شهرهای کامیاران، بیجار، حسن آباد یاسوکند، دیواندره و دهگلان، تصفیه خانه فاضلاب در دست ساخت داریم؛ ضمن آنکه برنامه ارتقای تصفیه خانه های سنندج، مریوان و سقز هم وجود دارد و نکته مهم در خصوص تصفیه خانه سقز این است که محل تأمین اعتبار پروژه ارتقای آن از اعتبارات احیای دریاچه ارومیه و ارتقای تصفیه خانه فاضلاب سنندج از محل اعتبارات سد ژاوه خواهد بود.

معاون مهندسی و توسعه آبفا استان تأکید کرد: طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته امیدواریم تا انشاالله در سال جاری بتوانیم پروژه تصفیه خانه های شهرهای بیجار و حسن آباد یاسوکند را تکمیل و به مرحله بهره برداری برسانیم.

وی در ادامه گفت: در همین طرح ارتقای تصفیه خانه فاضلاب شهر سنندج، ساماندهی فاضلاب نواحی منفصل این شهر هم در نظر گرفته شده است و قرار است از محل اعتبارات سد ژاوه برای ایجاد تأسیسات فاضلاب این نواحی و زیرپوشش قرار دادن ۱۲۰ هزار نفر جمعیت ساکن در آنها اقدام شود.

به گفته قصیری در خصوص سایر شهرها هم برنامه تأمین آب و ساماندهی فاضلاب مناطق منفصل شهری در دستور کار شرکت است و این مسئله بویژه برای شهرهایی که با تراکم زیاد جمعیت در نواحی منفصل مواجه هستند، یعنی شهرهای بانه، سقز و مریوان در اولویت قرار دارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر