مدیرکل کمیته امداد استان کردستان خبرداد:
حدود 50 درصد متقاضیان جویای کار در کردستان جذب شدند
مدیرکل کمیته امداد استان کردستان ایجاد مشاغل خرد و خانگی را از دستاوردهای های کمیته امداد برشمرد و گفت: انجام چنین فعالیتهایی مصداق بارز اقتصاد مقاومتی است و طبق آمار وزارت کار حدود 50 درصد متقاضیان جویای کار جذب شدند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، قنبر موسی نژاد در دیدار با نماینده ولی فقیه کردستان که به مناسبت سالگرد تاسیس کمیته امداد امامخمینی (ره) در سنندج برگزار شد افزود: در راستای اقتصاد مقاومتی کمیته امداد کردستان با اقدامات ویژه توانست همگام با دولت گامهای ویژه ای بردارد و در این راستا از هیچ تلاشی فروگذار نکرد.
وی جذب اعتبارات جهت خدماترسانی سریع به محرومین را مثبت ارزیابی کرد و گفت: با عنایت رهبری 100درصد اعتبارات در زمینه اشتغالزایی محرومین تخصیصداده شد و بالغ بر 600 مورد کاریابی انجام شده است.
موسینژاد ایجاد مشاغل خرد و خانگی را از دستاوردهای کمیته امداد برشمرد و گفت: انجام چنین فعالیت هایی مصداق بارز اقتصاد مقاومتی است و دستیابی به معیشت حداقلی را منجر میشود با این اوصاف طبق آمار وزارت کار حدود 50 درصد متقاضیان جویای کار جذب شدند.
مدیرکل کمیته امداد کردستان با بیان اینکه 230 واحد خرید احداث مسکن در سطح استان انجام شده است بیان داشت: دو ویژگی بارز مسکن مددجویان مقاوم بودن و قیمت ارزان است با این وجود علی رغم پیگیری های مداوم حدود 3 هزار مددجوی استان به مسکن نیازمند هستند.
وی شعاع خدمات کمیته امداد را منوط به مناطق محروم دانست و اظهار داشت: تمامی فعالیت کمیته امداد کردستان در راستای توانمند سازی خانوار ها جهت فائق آمدن بر مشکلات است و قراردادن برنامه های فرهنگی، اجتماعی و اعتقادی در کنار برنامه های معیشتی نیز جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی از جمله اقدامات ویژه این نهاد بوده است.
موسی نژاد به اجرای برخی برنامه ها در سال 95 اشاره کرد و ابرازداشت: بحث پالایش مددجویان مد نظر قرار گرفت و افرادی که به لحاظ مالی و کسب شغل بهره مند گشتند از سامانه خود خارج و اشخاص نیازمند دیگری را جایگزین نمودیم به طوری که قریب به 4 هزار نفر از مخاطبین خود را کاهش دادیم.
وی ادامه داد: ایجاد صندوق قرض الحسنه ولایت جهت گردش سرمایه مددجویان از دیگر برنامه های موفقی بود که عملیاتی شد.
وی خاطرنشان کرد: انتخاب مددکاران زن جهت توانمندسازی بهتر زنان سرپرست خانوار از دیگر اقدامات مهم این نهاد بود و با تغییر ساختار کمیته امداد مبنی بر کاهش پرونده های مراجعین به مددکاران توانستیم خدمات مطلوب تری به مددجویان ارایه دهیم.
مدیر کل کمیته امداد کردستان با اشاره به اینکه 2 هزار مددجوی عروس تحت پوشش کمیته امداد از صف های انتظار خارج شده اند عنوان کرد: مقرر شد متقاضیان وام قرض الحسنه نیز تا پایان سال جاری در صف های انتظار نباشند.
وی اضافه کرد: از مجموع 45 هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد 25 هزار نفر نیز زنان سرپرست خانوار هستند همچنین هزار و 700 کودک زیر پنج سال دارای سوء تغذیه در استان وجود دارد و نیاز به حمایت همگان دارد.
مدیرکل کمیته امداد کردستان از حمایت خیرین استان قدردانی کرد و گفت: با یاری خیرین امسال کمک به ایتام نسبت به مدت مشابه سال گذشته 26 درصد رشد ایتام داشته است و کمک های مردمی نیز قابل توجه بوده است و راه اندازی و فعالشدن صدقه الکترونیک در کردستان سبب تسهیلشدن امور در جهت پیش بردن اقدامات است.