مدیرکل امور بانوان کردستان خبر داد:
انجمن زنان کار آفرین در استان کردستان تشکیل می شود
مدیرکل امور بانوان کردستان ضمن ابراز خرسندی از تشکیل انجمن زنان کارآفرین در استان گفت: با همکاری استانداری این انجمن به صورت استانی فعالیت خود را آغاز می کند و برخی از دستگاه ها جهت همکاری نیز پیشگام شده اند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، لیلا آژیر پیش از ظهر امروز در اولین جلسه شورای توسعه و تعاون بانوان کارآفرین با بیان اینکه بحث اشتغال یکی از دغدغه های مسئولان کشور و استانی است افزود: با توجه به افزایش آمار بیکاری در سطح استان همکاری تمامی دستگاه ها برای کاهش و رفع این معضل ضروری است.
وی در بحث اشتغال به نقش و جایگاه ویژه بخش خصوصی اشاره و بیان داشت: متاسفانه بدنه دولت عریض است و نیاز است که به سمت خصوصی سازی گام برداشت.
مدیرکل امور بانوان اظهار داشت: تنها راه توسعه بها دادن به مشاغل خانگی و بازار محور بودن در راستای بهبود شرایط می باشد.
وی به ارتباط کارآفرینی با اشتغال اشاره و ابراز داشت: در بحث کارآفرینی نه تنها برای فرد بلکه با مهارت و توانایی برای افراد دیگر نیز شغل ایجاد می شود.
آژیر ضمن ابراز خرسندی از تشکیل انجمن زنان کارآفرین در استان گفت: با همکاری استانداری این انجمن به صورت استانی فعالیت خود را آغاز می کند و برخی از دستگاه هاجهت همکاری نیز پیشگام شده اند.
وی یکی از موانع و مشکلات زنان را باور های غلط فرهنگی برشمرد و افزود: متاسفانه بسیاری از زنان ما به حقوق شهروندی خود آگاه نیستند و تنها مردان را منوط به انجام کار و فعالیت می دانند.
مدیرکل امور بانوان ضعف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی زنان را یکی دیگر از موانع ذکر کرد و گفت: همچنین آموزش های نابرابر و فرصت های شغلی اندک برای زنان از جمله موانع می باشند.
وی به مشکلات پیش روی زنان هنگام ورود به بازار کار اشاره و عنوان کرد: بزرگترین مشکل فضای فروش و فضای کارگاهی است و این مشکل اکثر زنان است که به لحاظ مالی در مضیقه قرار دارند.
آژیر ایجاد بازارچه های خود اشتغالی را در صورت تفاهم مثبت اعلام کرد و گفت: متاسفانه با پیگیری های صورت گرفته هنوز به نتیجه نرسیده ایم البته در کارگروه آینده این طرح مطرح می شود.
وی اضافه کرد: در صورت همکاری شهرک های صنعتی برای فراهم نمودن کارگاه و فضا برای زنان روند فزاینده ایی از تحول در این راستا شاهد خواهیم بود.
مدیرکل امور بانوان با بیان اینکه مخاطب اصلی ما زنان سرپرست خانوار هستند عنوان کرد: در راستای توجه به این قشر باید دوره های آموزشی جهت کسب مهارت برپا شود و کسانی که دارای مهارت هستند در جهت مهارت افزایی تلاش کنند.
وی تشکیل این جلسات را مستلزم خروجی دانست و به عملیاتی کردن برنامه ها در راستای بهبود شرایط تاکید کرد.
در ادامه مدیر عامل انجمن زنان کار آفرین با بیان اینکه این انجمن در کشور نوپا است گفت: نیاز است سند بالا دستی اشتغال بانوان در اختیار انجمن قرار گیرد تا بتوان با مدیریت و برنامه ریزی گام برداشت.
عذرا ساعد با بیان اینکه به همکاری دستگاه های متولی نیاز است اظهار داشت: در این راستا مقرر شد برای آموزش زنان در روستا ها از اساتید مجرب استفاده شود.