خبرگزاری کار ایران

رئیس اداره تشخیص پلیس فتای کردستان:

عدم استفاده صحیح از فضای مجازی موجب به خطر افتادن منافع ملی خواهد شد

عدم استفاده صحیح از فضای مجازی موجب به خطر افتادن منافع ملی خواهد شد
کد خبر : ۲۴۲۰۶۳

رییس اداره تشخیص و پیشگیری پلیس فتای کردستان از ابزارهای ارتباط مجازی همانند چاقوی دولبه نام برد و گفت: عدم استفاده صحیح از این ابزارها می تواند موجب به خطر افتادن منافع ملی، تضییع حقوق شهروندان و همچنین بی اطمینانی مخاطبین به یک نهاد شود.

رییس اداره تشخیص و پیشگیری پلیس فتای کردستان از ابزارهای ارتباط مجازی همانند چاقوی دولبه نام برد و گفت: عدم استفاده صحیح از این ابزارها می تواند موجب به خطر افتادن منافع ملی، تضییع حقوق شهروندان و همچنین بی اطمینانی مخاطبین به یک نهاد شود.

به گزارش ایلنا، سرگرد فیض الله منصوری امروز در سمینار آموزشی آشنایی با فضای تولید، تبادل و امنیت اطلاعات در فضای مجازی در سالن اجتماعات اداره کل انتقال خون کردستان در سنندج، افزود: ارائه هرگونه اطلاعات اعم از شخصی، حقوقی، بانکی و یا سازمانی به فرد با هویت نامشخص نباید تحت هیچ شرایطی صورت پذیرد و مراجعه حضوری مشتریان و هوشیاری واحدهایی که با ارباب رجوع ارتباط مستقیم دارند ضروری است.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت اطلاعات در انتقال خون، استفاده از حافظه های قابل حمل، کلمات و رموز عبور کاربری مشترک، استفاده از نرم افزارها، نقل و انتقال فایل ها به رایانه های خارج از سازمان حتی برای انجام کارهای معوقه در منزل و با استفاده از رایانه شخصی، به اشتراک گذاری تصاویر بخش های قرنطینه و حساس سازمانی، اتصال رایانه شبکه داخلی به اینترنت و مکتوب نمودن رمزهای عبور از جمله مواردی است که باید نسبت به ان حساس بود.

سرگرد منصوری یادآور شد: پلیس فتا به عنوان نیرویی توانمند از لحاظ علمی و مهندسی و مقتدر در برخورد با خاطیان در جهت حفظ حقوق شهروندان توانایی ردیابی، پیگیری و برخورد قاطعانه با مجرمین را دارد اما بر اساس آموزه های دینی و سخنان رهبر معظم انقلاب که فرمودند: پیشگیری بهتر از درمان است با ارائه آموزش سعی در ارتقای آگاهی مردم داشته تا طعمه سودجویان و فرصت طلبان نشوند.

مدیرکل انتقال خون کردستان در این سمینار ضمن قدردانی از فرماندهی پلیس فتای استان به جهت برگزاری این سمینار و اشاره به اهمیت انتقال خون در حوزه پدافند غیرعامل، گفت: جایگاه انتقال خون در مبحثپدافند غیر عامل جایگاهی خطیر است و در همه شرایط بخصوص در هنگام بروز بحران یکی از حساس ترین نهادها است که به صورت مستقیم در حفظ جان هموطنان دخیل است.

محمد سعید کریمیان افزود: سازمان انتقال خون همواره امین مردم بوده است و تمام اطلاعات اهداکنندگان که در زمان پذیرش ثبت می گردد و همچنین نتایج تست های آزمایشگاهی نزد این سازمان محفوظ است و تاکنون هیچگونه شکایتی حتی مبنی بر سو استفاده ناخواسته از این اطلاعات طرح نشده است.

وی با اشاره به اینکه فضای مجازی همانند زندگی واقعی نیازمند تبیین و اجرای قوانین مدبرانه است، گفت: پلیس فتا کردستان در این زمینه همکاری مطلوبی با انتقال خون داشته است و امیدواریم با آموزش های مدونی که توسط واحد آموزش و پژوهش انتقال خون با مشارکت پلیس فتا تدارک دیده شده است گامی موثر در امانتداری بهینه از اطلاعات برداشته شود.

در این سمینار مطالبی در خصوص ایجاد امنیت و کاهش مخاطرات در فعالیت های علمی، اقتصادی، اجتماعی در جامعه اطلاعاتی، حفاظت و صیانت از هویت دینی و ملی با استفاده صحیح از امکانات سایبری؛ تشخیص کلاهبرداری به وسیله تلفن همراه، شبکه های مجازی و امکانات مخابراتی، مواجهه با تماس های تلفنی مشکوک در فضاهای سازمانی و آشنایی با نحوه صیانت از اطلاعات طبقه بندی شده سازمان انتقال خون ارائه شد.

ارسال نظر