استاندار کردستان:
میزان جذب سرمایهگذاری در کردستان پایین است
استاندار کردستان گفت: باید بدنه کارشناسی ادارات در راستای توسعه و استقبال از سرمایهگذار آموزش داده شود تا همگی به این نتیجه قطعی برسند که رفاه و آرامش و ایجاد اشتغال در کردستان در گرو توسعه است و کردستان باید از این اقتصاد معیشتی بزودی عبور کند.
استاندار کردستان گفت: باید بدنه کارشناسی ادارات در راستای توسعه و استقبال از سرمایهگذار آموزش داده شود تا همگی به این نتیجه قطعی برسند که رفاه و آرامش و ایجاد اشتغال در کردستان در گرو توسعه است و کردستان باید از این اقتصاد معیشتی بزودی عبور کند.
به گزارش ایلنا، عبدالمحمد زاهدی در مراسم افتتاح مرکز خدمات سرمایهگذاری استان کردستان افزود: اگر همگی برای رونق سرمایهگذاری و افزایش ثروت در کردستان تلاش نکنیم هیچ ثروتی و هیچ فرصتی برای اشتغالزایی بوجود نمیآید.
او تصریح کرد: متاسفانه میانگین جذب سرمایهگذاری در استان کردستان بسیار پایین است و این حاصل نوع نگاهی است که در داخل و خارج استان وجود دارد و باید با رونق این بخش زمینه رقابت سرمایهگذاری در کردستان با سایر استانهای کشور بوجود بیاید.
استاندار کردستان به مدیران و کارشناسان فعال در بدنه ادارات توصیه کرد با سرمایهگذاران همکاری فعال داشته باشند تا گاهی مواقع شاهد این نباشیم که سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی کردستان سرمایه خود را به استانهای دیگر ببرند.
زاهدی فرهنگ سازی در میان همه بخشهای خصوصی و دولتی را یکی از راهکارهای جهش در امر جذب سرمایهگذار عنوان کرد و گفت: باید همگی تلاش کنیم که نگاهها در خارج از استان به داخل استان تغییر یابد و در داخل نیز تلاش کنیم که فرایند صدور مجوزهای سرمایهگذاری در بخشهای دولتی تسهیل و تسریع شود.
وی یکی از مزیتهای استان کردستان را برای سرمایهگذاری، امنیت واقعی استان عنوان و تصریح کرد: همه مردم و مسئولان استان برای معرفی واقعی این مزیتها و پتانسیلها به خارج از استان و خارج از کشور کمر همت ببندند.
زاهدی خاطر نشان کرد: آموزش کارمندان ادارات در استان کردستان باید همگی در راستای توسعه استان باشد و در آموزشهایی که ارتباطی به توسعه و ترقی استان ندارد باید تجدید نظر شود.
او توصیه کرد: برای اطلاع رسانی بیشتر فرصتهای سرمایهگذاری و برای شناخت مردم از روند فعالیتهای مرکز خدمات سرمایهگذاری کردستان، سایت این مرکز به سایت همه دستگاهها و مراکز اداری مرتبط لینک شود تا از این طریق مردم آگاهی بیشتری در حوزهها و فرصتهای سرمایهگذاری بیابند.
استاندار کردستان تاکید کرد: توسعه استان و ایجاد فرصتهای سرمایهگذاری باید به مطالبه اصلی و خواسته عمومی مردم کردستان تبدیل شود.
زاهدی تصریح کرد: باید بدنه کارشناسی ادارات در راستای توسعه و استقبال از سرمایهگذار آموزش داده شود تا همگی به این نتیجه قطعی برسند که رفاه و آرامش و ایجاد اشتغال در کردستان در گرو توسعه است و کردستان باید از این اقتصاد معیشتی بزودی عبور کند.
او مهمترین اصل در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری را تولید و افزایش ثروت عنوان کرد.
استاندار کردستان تاکید کرد: مرکز خدمات سرمایهگذاری و پنجره واحد سرمایهگذاری استان تلاش کنند که در کار و اموراتشان موازی کاری پیش نیاید و سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی در فرایند سرمایهگذاری سر در گم نشوند.
زاهدی به مسئولان مرکز خدمات سرمایهگذاری کردستان توصیه کرد: مشوقهای لازم برای سرمایهگذاری اعم از تسهیلات، معافیتها، بخشودگیها و جوایز را در درگاه این مرکز اطلاع رسانی کنند تا همه افراد جامعه در جریان آنها قرار گیرند.
او از مرکز خدمات سرمایهگذاری کردستان خواست آمار کارمندان و دستگاههایی را که با سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی همکاری نمیکنند به دفتر استاندار کردستان گزارش داده و گزارش ماهیانه فعالیتهای خود را نیز به اطلاع اعضا برسانند.
زاهدی به ریاست سازمان صنعت، معدن و تجارت دستور داد: سریعاً نسبت به ابطال جواز تاسیسهای سوری و غیر فعال که در سالهای گذشته صادر شده و هیچ گونه فعالیتی با آنها انجام نمیشود، اقدام کند تا آمارهای موجود در مورد بنگاههای اقتصادی فعال و میزان سرمایهگذاری در استان شفاف و قابل استناد باشد.
او به مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان توصیه کرد: همه زمینها و سازههایی را که در شهرکهای صنعتی کردستان واگذار شده اما هیچ گونه فعالیت اقتصادی در آنها صورت نمیگیرد و مانع فعالیت سرمایهگذاران واقعی هستند سریعاً لغو قرارداد کند تا به سرمایهگذاران واقعی واگذار شود.
استاندار کردستان به مدیر کل منابع طبیعی کردستان دستور داد: لکههایی را که جزو اراضی ملی بوده و برای ایجاد سرمایهگذاری در استان شناسایی شده، به استانداری کردستان اطلاع داده تا اگر مساحتشان زیاد است سریعاً برای تبدیل آنها به شهرکهای صنعتی و ایجاد زیرساختهای مربوطه با وزارت صنعت، معدن و تجارت مکاتبه شود.
زاهدی تصریح کرد: تمام دستگاههای اجرایی و غیر اجرایی از جمله فرمانداری شهرستانها میبایست بعد از مذاکرات شفاهی و توافقات اولیه با سرمایهگذاران سریعاً آنها را به مرکز خدمات سرمایهگذاری استان هدایت کرده تا فرایند صدور مجوزها در این مرکز به سرعت انجام شده و خدای ناخواسته سرمایهگذاران در پیچ و خم اداری برای دریافت مجوز سردرگم نشوند.
او به همه مدیران و کارشناسان در بدنه دستگاههای اجرایی توصیه کرد قوانین را به نفع سرمایهگذاری و توسعه استان تفسیر کنند و برای انجام کار مثبت بدنبال ماده و تبصره باشند نه برای ممانعت و محدودیت.