خبرگزاری کار ایران

معاون منابع انسانی استاندار کردستان:

سالمندی موهبتی الهی است

سالمندی موهبتی الهی است
کد خبر : ۲۱۵۶۵۱

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان، سالمندی و پیشکسوتی را مرحله دیگری از زندگی و موهبتی الهی دانست و گفت: بازنشستگان گنجینه‌ای از تجربه، اندیشه و دانایی هستند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان، سالمندی و پیشکسوتی را مرحله دیگری از زندگی و موهبتی الهی دانست و گفت: بازنشستگان گنجینه‌ای از تجربه، اندیشه و دانایی هستند.

به گزارش ایلنا از کردستان، حسین فیروزی در آیین تجلیل از بازنشستگان استان کردستان، توجه و رسیدگی به‌شان و جایگاه بازنشستگان در جامعه اسلامی را ضروری دانست و گفت: توجه به وضعیت بازنشستگان در راستای سازندگی و بالندگی جامعه، نیازمند بازنگری است.

وی توسعه عرصه‌های فرهنگی، اقتصادی، اقتصادی و اجتماعی جامعه را نیازمند بکارگیری تجربه و دانش بازنشستگان دانست و گفت: تحول جامعه با تدبیر و درایت بازنشستگان، نیازمند بازمهندسی است.

فیروزی با بیان اینکه در کشورهای توسعه یافته بازنشستگی آغاز راه و بکارگیری خرد و دانش و تجربه است گفت: کانون بازنشستگان باید به کانون هم اندیشی تبادل فکر و تجربه، بدل شود.

به گفته وی بهره‌مندی از ثروت‌های خدادادی کشور و فراهم کردن آسایش و رفاه برای آحاد جامعه نیازمند استفاده از منابع و موهبت‌های طبیعی با بهره گیری از ابزار خرد و دانایی است.

فیروزی با اشاره به برخوردار بودن استان از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های ارزشمند اقتصادی گفت: علیرغم ذخایر ارزشمند خدادادی در کردستان، این استان در مقایسه با سایر استان‌ها درصد کمتری از تولید را به خود اختصاص داده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان، توسعه اقتصادی استان را نیازمند تلفیق دانش و خرد با کار و منابع دانست.

وی با اشاره به اینکه اکنون ۶۰ هزار دانشجو در دانشگاه‌های استان مشغول تحصیل هستند گفت: در چهار سال آینده این نیروی تحصیلکرده به جمع نیروی‌های جویای کار افزوده می‌شود در همین راستا فراهم کردن زمینه اشتغال برای آن‌ها نیازمند برنامه ریزی، تدبیر و چاره اندیشی است.

فیروزی مشکل اشتغال و بیکاری را یکی از مشکلات جدی استان بیان کرد و گفت: هم اکنون حدود ۸۰ هزار نفر از فارغ التحصیلان استان جویای کار هستند.
به گفته وی برای دستیابی به پایداری و ثبات اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه باید زمینه ازدواج جوانان فراهم شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان با اشاره به اینکه کشور ایران از ذخایر و منابع اقتصادی فراوانی برخوردار است گفت: منابع عظیم نفت و گاز ثروت عظیمی است، هر ساله با فروش این انرژی درآمد خوبی عاید کشور می‌شود.

وی با اشاره به تحریم اقتصادی غرب علیه ایران و اینکه حدود ۱۲۰ میلیارد دلار پول حاصل از فروش نفت ایران در بانک‌های خارجی بلوکه شده است ابراز امیدواری کرد فشار‌ها و تحریم‌های اقتصادی علیه کشور برداشته شود و وضعیت اقتصادی کشور بهبود یابد.

در این آیین رییس سازمان بازنشستگی استان کردستان، نقش و جایگاه بازنشستگان را در خانواده و اجتماع مهم ارزیابی کرد و گفت: باید از تجارب ۳۰ ساله بازنشستگان به عنوان مشاوران و صاحبان فکر و اندیشه در مدیریت جامعه بهره گرفت.

جلال برومند ضمن تبریک ۲۵ ذی الحجه روز خانواده، بازنشستگان را سرمایه‌های ارزشمند جامعه توصیف کرد و گفت: بازنشستگان گنجینه گرانبهایی از علم، دانش و تجربه هستند.

وی اظهارکرد: در سال جاری معوقات بازنشستگان با تعامل دولت تدبیر و امید و مجلس پرداخت شد.

وی از لحاظ کردن رتبه در پرداختی‌های بازنشستگان آموزش و پرورش با همکاری مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری و آموزش و پرورش خبر داد.
برومند، همچنین از راه اندازی اتاق فکر بازنشستگان توسط صندوق بازنشستگی استان کردستان خبر داد و گفت: این پروژه در همه استان‌های کشور راه اندازی شده است.

رییس سازمان بازنشستگی استان کردستان با اشاره به اینکه کلنگ احداثخانه امید در استان به زمین زده شد است و سال ۸۷ حدود ۷۵۰ میلیون تومان برای احداثخانه امید اختصاص یافته است گفت: متاسفانه تاکنون این مرکز راه اندازی نشده است.

به گفته وی راه اندازی خانه امید و تاسیس مهمانسرا ویژه بازنشستگان در دست پیگیری است.

برومند افزود: خانه امید با دارا بودن امکانات رفاهی از قبیل سالن مطالعه، کافی نت، استخر، سونا، اتاق پزشک رایگان و سایر امکانات رفاهی یکی از نیازهای ضروری بازنشستگان استان است.

در پایان از ۳۰ نفر از بازنشستگان ادارات استان کردستان تجلیل و قدردانی شد.

لازم به ذکر است: دیدار با استاندار، دیدار با نماینده ولی فقیه، دیدار با خانواده شهدا و برگزاری آیین انس با قرآن در مسجد امام غزالی و پیاده روی خانوادگی از برنامه‌های بزرگداشت تکریم خانواده و بازنشستگان است.

ارسال نظر