معاون عمرانی استاندار کردستان:
فعالیتهای گردشگری نباید به طبیعت بکر آبیدر صدمه وارد کند
معاون عمرانی استاندار کردستان گفت: آبیدر نقطهای بسیار حساس و مهم در استان به شمار میرود لذا باید انجام فعالیتهای گردشگری در این مکان همگام و هماهنگ با حفظ طبیعت آن باشد.
معاون عمرانی استاندار کردستان گفت: آبیدر نقطهای بسیار حساس و مهم در استان به شمار میرود لذا باید انجام فعالیتهای گردشگری در این مکان همگام و هماهنگ با حفظ طبیعت آن باشد.
به گزارش ایلنا، امیر قادری در کارگروه گردشگری استان در سنندج افزود: برای انجام فعالیتهای گردشگری در آبیدر، باید خطوط قرمزی در نظر گرفته شود و فعالیتها به گونهای انجام گیرد که به زیبایی و طبیعت بکر این مکان صدمهای وارد نشود.
وی گفت: استان کردستان دارای پتانسیلها و ظرفیتهای بالایی در زمینه گردشگری است و علاوه بر آبیدر، دیگر پهنههای گردشگری استان نیز شرایط خاص خود را دارد و انجام فعالیت گردشگری در این مکانها نیز باید اصولی و با برنامه باشد.
معاون امور عمرانی استاندار کردستان اظهار کرد: تواناییهای بالقوهای که در زمینه گردشگری استان وجود دارد باید به بالفعل تبدیل شود و در این راستا دولت باید بستر کار را فراهم کند و از توان گردشگران نیز نهایت استفاده برده شود.
وی با بیان اینکه گردشگری در دنیا بحثمهمی در زمینه اشتغالزایی به شمار میرود و در این راستا نقش موثری دارد گفت: تاکنون آنگونه که باید از ظرفیتهای گردشگری استان در این زمینه استفاده نشده که لازم است این مساله بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
قادری با اشاره به اینکه صنعت گردشگری یک ثروت پنهان است که باید در راستای فعال کردن این ثروت با فکر و عمل حرکت کرد افزود: استفاده درست از ظرفیتهای این صنعت میتواند در توسعه روستاها و شهرهای ما و همچنین توسعه جامع رفاهی نقش تاثیرگذاری داشته باشد.
مدیرکل راه شهرسازی کردستان نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه به هر محیطی باید براساس پتانسیلها و بایدها و نبایدهای آن محیطی توجه شود گفت: در آبیدر نیز لازم است که از ساخت و سازهای غیراصولی که به طبیعت آن لطمه وارد میکند پرهیز شود.
محمد صادقی وجدی با بیان اینکه ما نیز با بارگذاریهای سنگین و بیرویه در آبیدر کاملا مخالفیم افزود: انجام ساخت و ساز و فعالیتهای گردشگری در آبیدر یا سایر نقاط گردشگری استان باید با انجام کار کارشناسی و متناسب با تاریخ و اقلیم استان و استفاده از امکانات روز باشد.
در ادامه این جلسه طرح توجیهی توسعه منطقه گردشگری کیا پرواز توسط فرزاد صمدنژاد مجری طرح تشریح شد و اعضای کارگروه هر کدام به بیان نقطه نظرات خود در این راستا پرداختند.
در پایان تیمی متشکل از دفتر فنی استانداری، میراثفرهنگی و گردشگری، منابع طبیعی، راه و شهرسازی، شهرداری و شورای شهر سنندج برای بررسی مکانهایی در استان به منظور اجرای این طرح تشکیل شد و مصوب شد که نتیجه آن در جلسه آینده به بحثو تبادل نظر گذاشته شود.