خبرگزاری کار ایران

مدیر کل میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان:

تمرکز زدایی در دستور کار میراثفرهنگی کردستان قرار می‌گیرد

تمرکز زدایی در دستور کار میراثفرهنگی کردستان قرار می‌گیرد
کد خبر : ۱۵۷۹۹۰

باید انجمن های میراثفرهنگی و تعاونی های صنایع دستی در شهرستانها و روستاها فعال شوند / اگر سرمایه گذار در سطح شهرستانها وارد کار شود زمینه های اشتغال زایی و جذب گردشگر در سطح استان فراهم خواهد شد.

مدیر کل میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های این اداره کل در سالجاری را بحثتمرکز زدایی عنوان کرد و گفت: شعار امسال مبنی بر «اقتصاد و فرهنگ، عزم ملی و مدیریت جهادی» در دستور کار این اداره کل قرار خواهد گرفت.
به گزارش خبرنگار ایلنا از سنندج، رسول اشتودان ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: در شهرستانهای استان، مدیران شهرستانی با برگزاری جلسات متعدد با شهرداران و فرمانداران می‌توانند پرو‍ژه‌های این اداره کل را مطرح و نسبت به جذب اعتبار و واگذاری این پروژه‌ها به بخش خصوصی و همچنین جذب سرمایه گذاران اقداماتی را در سطح شهرستان‌ها انجام دهند.
وی به یک سری نقاط ضعف در شهرستانهای استان اشاره کرد وافزود: ما در شهرستان‌ها باید بحثتمرکز زدایی را اعمال نماییم و نگاه تک بعدی را در سه بخش میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از بین ببریم و به تمامی پروژه‌های سه حوزه توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم به نتیجه مثبت اعمال سیاست‌های کلی سازمان دست یابیم.
اشتودان تصریح کرد: باید انجمن‌های میراثفرهنگی و تعاونی‌های صنایع دستی در شهرستان‌ها و روستا‌ها فعال شوند و از تمامی امکانات موجود در شهرستان‌ها برای پیشبرد اهداف در نظر گرفته شده استفاده نمود.
وی در ادامه به عدم وجود امکانات رفاهی، تفریحی و تفرجی و نبود موزه در شهرستان‌ها اشاره کرد و گفت: مسئولین شهرستان‌ها می‌توانند با رایزنی‌های از پیش تعیین شده با شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها نسبت به احداثاین مکان‌ها و یا واگذارکردن این طرح‌ها به سرمایه گذاران بخش خصوصی فعالیتهایی را انجام دهند.
مدیر کل میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان همچنین به جذب سرمایه گذاران برای عملیاتی نمودن طرح‌ها و پروژه‌ها اشاره کرد ویادآور شد: اگر سرمایه گذار در سطح شهرستان‌ها وارد کار شود زمینه‌های اشتغال زایی و جذب گردشگر در سطح استان فراهم خواهد شد.
وی درپایان سخنانش به نقاط قوت ستاد اجرایی خدمات سفر استان اشاره کرد و گفت: ما در بحثستاد اجرایی خدمات سفر نقاط قوت‌هایی شامل: مه‌مان نوازی، پذیرایی، ایجاد امنیت، حضور مناسب مسئولین و دیدار با مسافران و مردم، برخورد مناسب نیروهای انتظامی، هلال احمر و راهنمایی و رانندگی با مسافران، همکاری اعضای ستاد برای اسکان موقت و اضطراری مسافران نوروزی در کمپ‌های موقت، سالن‌های ورزشی و…، نظارت کامل بر قیمت‌های مراکز اقامتی و هتل‌ها و مه‌مان پذیر‌ها و برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی با همکاری شهرداری سنندج داشتیم که جا دارد از تمامی اعضای ستاد تشکر و قدردانی نماییم.

ارسال نظر