خبرگزاری کار ایران

۴۵ میلیون دفترچه بیمه کاغذی حذف می‌شوند/ آموزش‌های فنی و حرفه‌ای با نیاز بازار کار متناسب‌سازی شد

۴۵ میلیون دفترچه بیمه کاغذی حذف می‌شوند/ آموزش‌های فنی و حرفه‌ای با نیاز بازار کار متناسب‌سازی شد
کد خبر : ۹۸۸۲۹۹

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: پس از سال‌ها در دولت دوازدهم و در سازمان فنی و حرفه‌ای، آموزش‌های ارائه شده متناسب با نیاز بازار کار مورد آمایش قرار گرفت و استانداردسازی و متناسب‌سازی شد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری، غلامرضا پناه در نشست هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با اشاره به خدمات ارائه شده از سوی این وزارتخانه، اظهارکرد: با مدیریت فعلی سازمان فنی و حرفه‌ای و به کارگیری رویکرد علمی، خلاهایی که سال‌ها در این سازمان وجود داشت، برطرف شد و اکنون آموزش‌های این سازمان با نیازهای روز متناسب شده است. 

وی ادامه داد: در همین راستا، سند آمایش در حوزه آموزش‌های مهارتی در کشور تدوین و روی این سند در استان‌ها کار می‌شود تا آموزش‌ها متناسب با نیاز و ظرفیت‌های هریک از استان‌ها باشد. 

پناه تصریح کرد: بنا بر گزارش‌های سازمان فنی و حرفه‌ای، ۴۰ درصد مهارت‌آموزان این نهاد دانش‌آموختگان دانشگاهی هستند که نشانگر آن است که هنوز در آموزش‌های دانشگاهی با چالش مواجه هستیم و این نیاز از سوی فنی و حرفه‌ای پوشش داده می‌شود. 

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به خدمات ارائه شده در حوزه دولت الکترونیک و بیمه‌های تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: دیجیتالی شدن دفترچه‌های بیمه از پایان مهر در کشور آغاز شده و امید است به زودی در همه کلینیک‌ها و مراکز درمانی توسعه یابد تا بر اساس آن ۴۵ میلیون دفترچه کاغذی بیمه حذف و در هزینه‌ها صرفه‌جویی شود. 

وی همچنین به چالش‌های کرونا و مشکلات ناشی از آن اشاره کرد و گفت: با وجود این با صرف هزینه و تدبیر به کار گرفته شده در رعایت پروتکل‌های بهداشتی نرخ ابتلا به کرونا در مراکز نگهداری سالمندان بهزیستی از متوسط جامعه کمتر است. 

پناه با تاکید بر تشکیل منظم شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان ها، خاطرنشان کرد: تبادل اطلاعات، هم‌افزایی و تشریک مساعی می‌تواند بسیاری از نیازمندی‌ها و مشکلات را برطرف کند. 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در این استان در خصوص مهار نرخ بیکاری، بیان کرد: کاهش این نرخ نیاز به مساعدت و حمایت بیش از پیش نهادهای بالادستی است. 

حفیظ‌الله فاضلی تصریح کرد: دولت تدبیر و امید تسهیلات خوبی به ویژه در حوزه اشتغال پایدار روستایی و عشایری به این استان اختصاص داده که با اهتمام دستگاه‌ها جذب شده اما این استان همچنان نیازمند حمایت و اختصاص اعتبارات بیشتر است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز