چکاپ روزانه ۱۶ هزار کارگر میادین میوه و ترهبار/ کارگران در معرض ابتلا به کرونا هستند
کارگران شاغل در میادین میوه و ترهبار به علت تمرکز جمعیت بالا و بهصورت روزانه در معرض ابتلا به کرونا هستند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، کارگران میادین میوه و ترهبار به علت مراوده روزانه با جمعیت زیادی از مردم بیش از دیگر کارگران در معرض ابتلا به کرونا قرار دارند.
مردم برای تهیه روزانه میوه و خوراکیها به صورت مستمر به ترهبار مراجعه میکنند و همین امر احتمال ابتلای این کارگران به کرونا را افزایش میدهد.
پیش از این زهرا صدراعظم نوری از چکاپ روزانه ۱۶ هزار کارگر میادین میوه و ترهبار خبر داده بود.
او میگوید: ۱۶ هزار کارگر در این میادین مشغول به کار هستند که هر روز چکاپ میشوند حتی تعدادی از آنها در روزهای اول مبتلا به کرونا شدهاند که سازمان به سرعت آنها را شناسایی کرد و تحت درمان قرار گرفتهاند. نحوه گندزدایی و ضدعفونی کردن میادین، استفاده از شیشه به جای پلاستیک جهت جداکردن کانتر فروشنده و خریدار، اطلاع رسانی صوتی در محوطه همه میادین میوه و ترهبار و تامین مواد ضدعفونیکننده جهت استفاده خریداران در بدو ورود ازجمله تاکیدات ما بعد از بازدید از میادین میوه و ترهبار بود.
با اینحال مراجعه مستمر به میادین ترهبار از آنجا که جزو ضروریات زندگی در این روزاهاست، همچنان تهدید را افزایش میدهد.
به گفته یکی از کارگران شاغل در یکی از میادین تهران؛ در روزهای ابتدایی شیوع کرونا به لحاظ امکانات بهداشتی وضعیت خوبی نداشتیم که البته طی روزهای بعد کمتر شد اما همچنان به علت ارتباط گسترده با مردم درگیر هستیم و نیاز به لوازم بهداشتی زیاد است. خیلی از مردم به علت قیمتهای پایینتر ترهبارها به اینجا مراجعه میکنند.
او میافزاید: اغلب خانوادهها دچار مشکلات معیشتی هستند و این روزها توان خرید کردن از میوهفروشیها را ندارند بنابراین تمرکز جمعیت در ترهبارها و میادین شهرداری افزایش مییابد.