شورای اسلامی کار شرکت فروشگاه رفاه، خواستار احیای امنیت شغلی شد/ چرا یک نسخه از قرارداد را به کارگر نمیدهند؟!
شورای اسلامی کار شرکت فروشگاه زنجیرهای رفاه، در بیانیهای ضمن تاکید بر اینکه، "عدم رعایت اصل حاکمیت اراده در عقد قرارداد، تهدیدی جدیست که کارگران از آن رنج میبرند" خواستار توجه مسئولان به اهمیت امنیت شغلی کارگران شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، شورای اسلامی کار شرکت فروشگاه زنجیرهای رفاه، در بیانیهای بر اهمیت «امنیت شغلی» و احیای آن تاکید کرد.
در این بیانیه آمده است: «امنیت شغلی زمانی محقق میشود که کارگر در هنگام امضای قرارداد طبق قانون، اراده و آزادی برای پذیرفتن یا نپذیرفتن داشته باشد. عدم تصویب تبصره ۱ ماده ۷ قانون کار از سوی هیئت دولت و به دنبال آن دادنامه ۱۷۹ دیوان عدالت اداری در سال۱۳۷۵ منجر به بیاثر شدن قانون کار گردید که به دنبال آن پیدایش قراردادهای کوتاه مدت یک ماهه رواج پیدا کرد و حتی در تحویل نسخه دوم آن به کارگر برابر تبصره ماده ۱۰ قانون کار نیز خودداری میکنند؛ در این میان ادارات کار و امور اجتماعی که به عنوان مسئول، از بازرسیهای مستمر کوتاهی میکنند و کارگر برای اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی طبق ماده ۲ و۳ قانون کار درمانده میماند واگر واریز حقوق و لیست بیمه از طرف شخص کارفرما نداشته باشند، دوباره ماده ۸۷ آیین دارسی کار به داد آنها میرسد و مراجع حل اختلاف به استناد ماده مذکور رد دعوا اعلام مینماید. قانون کاری که با تایید رهبر فقید اسلام در سال ۶۹ به تصویب مجمع تشخیص رسید تا از حقوق آنها حمایت کند حالا با زیرکی کارفرمایان نه تنها بیاثر مانده بلکه به کمک کارفرمایان آمده تا بار دیگر پس از سالها، استثمار و استبداد را به رخ بکشد.»