خبرگزاری کار ایران

تعمیرکار لنج جان خود را از دست داد/ امکانات اطفای حریق دریایی در بابلسر وجود ندارد

تعمیرکار لنج جان خود را از دست داد/ امکانات اطفای حریق دریایی در بابلسر وجود ندارد
کد خبر : ۷۵۴۸۳۴

به گفته مدیرعامل اتحادیه ماهیگیران کیلکای مازندران؛ در حادثه‌ آتش‌سوزی یک لنج کیلکا در بابلسر یک تعمیرکار که در طبقه پایین لنج بود، به دلیل تراکم دود در همان لحظات اولیه، دچار خفگی شده، و جان خود را از دست داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، روز گذشته خبری منتشر شد بر اینکه یک لنج ماهیگیری در بابلسر آتش‌ گرفته و عده‌ای نیز در این حادثه دچار مصدومیت شدند.

پیرامون حادثه دیروز مهرداد قلی‌پور (مدیرعامل اتحادیه ماهیگیران کیلکای استان مازندران) به ایلنا گفت: اکنون در دوره‌ای از سال هستیم که کیلکاکاران صیدشان را تعطیل می‌کنند و طی این دوره به تعمیر و بازسازی لنج‌هایشان می‌پردازند. آتش‌سوزی در زمانی رخ داد که یک تعمیرکار در طبقه پایین لنج، در جایی که موتور قرار داشت، مشغول انجام تعمیرات بود. دو نفر از کارگران شناور نیز روی عرشه بودند.

وی ادامه داد: متاسفانه در پی این حادثه، تعمیرکار یادشده جان خود را از دست داد. گفته می‌شود که تراکم دود در همان لحظات اولیه موجب خفگی تعمیرکار شد. دو کارگر روی عرشه نیز در تلاش برای نجات وی، از ناحیه دست و صورت دچار سوختگی شدند.

قلی‌پور در خصوص امدادرسانی نیروهای آتش‌نشانی در این حادثه گفت: آتش‌نشانان با در نظر گرفتن امکاناتی که داشتند، تلاش ۵-۶ ساعته‌ای را برای اطفای حریق نجات دادند. با توجه به اینکه تعمیرکار در همان اوایل آتش‌سوزی جان خود را از دست داد، فعالیت آتش‌نشانان برای نجات وی بی‌ثمر بود.

وی اشاره کرد: هنوز دلایل بروز این اتفاق به درستی مشخص نیست اما آنچه مسلم است این است که فایبرگلاس که جنس مورد استفاده در بدنه لنج‌ها است و مقاومت خوبی در مقابل آب دریا دارد در یک‌چنین حوادثی حجم آتش را بیشتر می‌کند و اطفای آن بسیار سخت خواهد بود.

قلی‌پور خاطرنشان ساخت: علاوه بر آتش‌نشانان، برخی مقامات شهر از جمله فرماندار، شهردار، اعضای شورای شهر، شیلات، امام جمعه و... نیز در محل حادثه حضور یافتند.

مدیرعامل اتحادیه ماهیگیران کیلکای استان مازندران پیرامون وضعیت ایمنی در بندرگاه‌ بابلسر، گفت: متاسفانه امکانات اطفای حریق دریایی در بابلسر وجود ندارد. بحث امداد و نجات شناورهای صیادی و ایمنی بنادر یک موضوع تخصصی است که لوازم و زیرساخت‌های خاص خود را می‌طلبد. ما باید قایق امداد نجات دریایی چه در دریا و چه در اسکله یعنی محل نگهداری شناورها داشته باشیم. متولیان امر نگهداری و امنیت بنادر قاعدتا سازمان شیلات و سازمان بنادر و دریانوردی هستند که عملکرد خوبی در این زمینه ندارند.  

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز