خبرگزاری کار ایران

تشریح برنامه اقتصادی سازمان تأمین اجتماعی در دوران پسا برجام

تشریح برنامه اقتصادی سازمان تأمین اجتماعی در دوران پسا برجام
کد خبر : ۳۳۹۲۴۴

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: این سازمان در دوران پسا برجام و تحول اقتصادی کشور امکان خدمت رسانی بهتر و کارکرد مطلوب‌تر و نقش آفرینی به عنوان موتور توسعه کشور را دارد.

به گزارش ایلنا مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تبریک موفقیت دستگاه دیپلماسی کشورمان در نهایی شدن برجام و عبور از تحریم‌های ظالمانه را به مقام معظم رهبری، رییس جمهور، خانواده معظم شهدا بویژه شهدای هسته‌ای و ملت ایران، گفت: این دستاورد عظیم با رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و تدابیر هوشمندانه دولت تدبیر و امید و تیم مذاکره کننده حاصل شد.

سیدتقی نوربخش از تأثیر مستقیم اجرایی شدن برجام بر فعالیت اقتصادی سازمان تأمین اجتماعی خبر داد و گفت: این سازمان در دوران پسا برجام و تحول اقتصادی کشور امکان خدمت رسانی بهتر و کارکرد مطلوب‌تر و نقش آفرینی به عنوان موتور توسعه کشور را دارد.

وی اظهار داشت: بودجه‌ سازمان تأمین اجتماعی در حدود ۷درصد از بودجه کل، ۲۷ درصد از بودجه جاری و در حدود ۵ درصد از تولید ناخالص داخلی کشور است و بی‌شک هرگونه تحولی در اقتصاد ایران می‌تواند بر عملکرد و منابع و مصارف سازمان بویژه فعالیت بخش اقتصادی سازمان موثر باشد.

وی در ادامه به تأثیرپذیری سازمان تأمین اجتماعی از شرایط اقتصادی کشور اشاره کرد و افزود: با رونق اقتصادی و افزایش فعالیت‌بنگاه‌ها شاهد ایجاد اشتغال بیشتر خواهیم بود و به دنبال آن حق بیمه دریافتی سازمان نیز افزایش می‌یابد. از سوی دیگر با بهبود وضعیت مالی بنگاه‌های اقتصادی کشور فعالان اقتصادی با سهولت بیشتری حق بیمه کارکنان خود را پرداخت خواهند کرد.

نوربخش اجرای اهداف سازمان تأمین اجتماعی در حوزه سرمایه گذاری را با اجرای برجام امکان‌پذیر دانست و گفت: برنامه اصولی حوزه سرمایه گذاری سازمان ورود به حوزه‌های بالادستی اقتصاد است و همچنین مشارکت اقتصادی با شرکای خارجی در اولویت است که تکنولوژی را به داخل کشور انتقال دهند.

وی ادامه داد: بازارهای کالاهای صادراتی شرکت‌های سرمایه گذاری سازمان تأمین اجتماعی نیز مخصوصاً در حوزه پتروشیمی و نفت و گاز توسعه پیدا می‌کنند و درآمد سازمان را ارتقاء می‌دهد.

نوربخش افزود: به دلیل جذابیت حوزه سرمایه گذاری ملی و برای سرمایه گذاران خارجی، سازمان تأمین اجتماعی شریک مناسبی برای آن‌ها جهت تشکیل سرمایه گذاری‌های مشترک و کنسرسیوم‌های بین المللی خواهد بود. این امر در حوزه‌های بالادستی اقتصاد از امکان بیشتری برخوردار است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی امکان ارتقای تکنولوژی سرمایه گذاری‌های موجود و رقابت پذیر کردن آن‌ها را از جمله محاسن جذب سرمایه خارجی توسط سازمان تأمین اجتماعی دانست و گفت: استراتژی سرمایه گذاری مشترک با سرمایه گذاران خارجی به منظور بهره‌مندی از تجهیزات و فناوری و دانش فنی و نیز استفاده از موارد آموزش آنان را با جدیت دنبال خواهیم کرد.

نوربخش افزود: سرمایه گذاری در فعالیت‌های مبتنی بر توسعه صادرات ضمن در نظر گرفتن نقاط قوت و خلق مزیت نسبی و ساماندهی حوزه‌های سرمایه گذاری فعلی و جهت دهی ذخایر سرمایه گذاری به سمت فعالیت‌هایی با مقیاس بزرگ و نیز با اهداف ترغیب و جذب سرمایه گذاران خارجی از جمله اهدافی است که با اجرایی شدن برجام امکان تحقق آن در حوزه سرمایه گذاری سازمان تأمین اجتماعی فراهم می‌شود.

وی کاهش تورم در بخش درمان و کاهش هزینه‌های درمان و مصارف درمانی سازمان تأمین اجتماعی را از دیگر پیامدهای مثبت اجرای برجام دانست و گفت: دسترسی آسان‌تر به دارو و تجهیزات پزشکی نیز از دیگر مسائلی است که سبب بهبود و ارتقاء خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی خواهد شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز