خبرگزاری کار ایران

کارگران معترضِ قطعه‌ساز در آمریکا به مرخصی اجباری بدون حقوق فرستاده شدند

کارگران معترضِ قطعه‌ساز در آمریکا به مرخصی اجباری بدون حقوق فرستاده شدند
کد خبر : ۱۵۷۸۴۹۸

ماشین‌سازان و قطعه‌سازان آمریکایی روز جمعه گذشته در مقابل کارخانه ویتنی منطقه میدل‌تاون در اعتراض به وضعیت تعداد مرخصی‌ها در قراردادشان دست به اعتراض زدند.

به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از تلویزیون NBC آمریکا، کارگران ماشین‌سازی‌ها و قطعه‌سازی‌های آمریکا در منطقه میدل تاون این کشور پس از اعتراض به وضعیت قراردادی خود، در آستانه تجدید مذاکرات روی قراردادها موقتاً برای یک هفته از کار بیکار شدند. 

ماشین‌سازان و قطعه‌سازان آمریکایی روز جمعه گذشته در مقابل کارخانه ویتنی منطقه میدل‌تاون در اعتراض به وضعیت تعداد مرخصی‌ها در قراردادشان دست به اعتراض زدند. 

در واکنش به این اعتراض قرار بود روز جمعه مذاکراتی صورت بگیرد، اما این شرکت هفت روز تمامی کارگران معترض را بدون حقوق به مرخصی اجباری فرستاد! شرکت اعلام کرده است که در ابتدای سال ۲۰۲۵ این مرخصی‌ها را برای صرفه جویی در هزینه داده است. 

کارگران از این تصمیم شرکت ناامید شدند، اما گفتند که این اقدام پیام بدی را درباره مذاکرات داده است. قرار است دوباره این قراردادها سه ماه دیگر تمدید شود و در آن زمان کارگران شرایط قبلی را نخواهند پذیرفت! 

وین مک کارتی، رئیس انجمن بین‌المللی ماشین‌کارها و کارگران صنایع قطعه‌سازی میدل تاون به نمایندگی از ۷۰۰ کارگر، گفت: «این اقدام شرکت جدیت ما را تقویت می‌کند زیرا ما متحد هستیم و به عنوان یک دست عمل می‌کنیم. شرکت پاسخ مناسبی در برابر این مرخصی‌های بدون حقوق اجباری و تعلیق کارکنان که مقدمه‌سازی برای اخراج است، دریافت خواهد کرد!» 

منابع کارگری می‌گویند زمزمه‌هایی از عقب‌نشینی شرکت‌های قطعه‌ساز و ماشین ساز پرتعداد این منطقه از آمریکا دریافت کرده‌اند. در مقابل نماینده کارفرمایان در مقابل اظهار کرده است که برای دستیابی به اهداف تولید، به کارگران مشوق‌هایی برای ۲۱ روز کار در ماه از ماه میلادی آینده ارائه می‌دهند؛ مسئله‌ای که کارگران چندان به آن خوشبین نیستند. 

هکتور گونزالس، از اعضای اتحادیه کارگران ماشین‌ساز منطقه گفته است: «ما برای اعتصاب آماده‌ایم، برای همه چیز از جمله اخراج هم آماده‌ایم. ما همه با هم به شرکت جذب شدیم و اگر قرار بر تقابل باشد، همه با هم می‌رویم!»

از آنجا که تشکل کارفرمایان منطقه احساس خطر کرده، نمایندگان آن‌ها در مذاکرات مقدماتی خواستار مذاکره روی مواردی چون افزایش دستمزدها و بازگرداندن حقوق رفاهی و بازنشستگی برای همه کارگران شدند. شرکت مک‌کارتی به‌عنوان پیشگام مذاکرات، اعلام کرده است که روی این وعده‌ها جدی است اما در موضوع مرخصی‌ها باید مذاکره بیشتری صورت بگیرد!

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز