انعقاد تفاهمنامه آموزش ۶۸ هزار نفر برای مجموعه خودروساز ملی
مهرداد عظیمی تاکید کرد: پیش از ایران خودرو در حوزه آموزش فنی با گروه خودروسازی سایپا هم تفاهمنامه منعقد شده است و به زودی همکاری با هولدینگها و گروههای فولادسازی را آغاز میکنیم.
به گزارش ایلنا، تفاهمنامه آموزش ۶۸ هزار نفر کارگر خودروساز توسط سازمان آموزش فنی و حرفهای با حضور رئیس این سازمان و مدیران یک شرکت خودروسازی ملی منعقد شد.
طبق این گزارش، توافقنامه همکاری برای آموزشهای مهارتی و ورود نیروی کار ماهر به گروه خودروسازی ایران خودرو، به امضاء مهرداد عظیمی (معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای) و علی عظیمی فشی (مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو) رسید.
هدف از امضای این توافقنامه همکاری در تدوین و بازنگری استانداردهای شایستگی، حرف و مشاغل گروه آموزش مهارتهای فنی، غیر فنی (مهارتهای نرم)، عمومی و تخصصی و سنجش مهارت و تعیین صلاحیت حرفهای و آموزش ۶۸ هزار نفری نیروی شاغل در گروه خودروسازی ایران خودرو و نظارت بر استخدام نیروهای جدیدالورود است.
مدیرعامل ایران خودرو در مراسم امضای توافقنامه همکاری با سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، با اشاره به وضعیت مهارت آموزی در کشور، گفت: با توجه به قابلیتهای این سازمان، نیازمند آموزشهای مهارتی هستیم و با همافزایی، برای آموزش نیروهای ماهر به خصوص فنی، تلاش و همکاری میکنیم.
عظیمی فشی با تحلیل شرایط مهارتآموزی در کشور از آموزش فنی و حرفهای به عنوان حلقه واسطه بین کارگاه تا دانشگاه نام برد و تصریح کرد: ظرفیتهای این سازمان میتواند باعث ارتقای کیفیت تولید کشور شود.
وی افزود: با توجه به بازنشستگی ۲۰ هزار نفر در دو سال آینده، آموزشهای مهارتی افراد جدیدالورود و آزمون استخدام آنان باید از طریق سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور صورت گیرد.
مهرداد عظیمی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در مراسم انعقاد توافقنامه با گروه صنعتی ایران خودرو، به تشریح ظرفیتهای سازمان از جمله ۶۵۸ مرکز، ۵ هزار مربی، ۲۱ هزار آموزشگاه آزاد، ۴۸۰۰ کارگاه آموزشی در مراکز دولتی و ۱۱ هزار استاندارد آموزشی، پرداخت و تأکید کرد: با این ظرفیتها و راهبرد ما برای همکاری و تعامل با بنگاههای بزرگ اقتصادی و صنعتی، شریک مطمئن صنایع کشور هستیم.
مهرداد عظیمی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای نیز در این نشست تاکید کرد: پیش از این با گروه خودروسازی سایپا هم تفاهمنامه منعقد شده است و به زودی همکاری با هولدینگها و گروههای فولادسازی را آغاز میکنیم.
وی در ادامه به تبیین اهمیت فناوریهای مهارتپایه و تغییر در فرآیند تکنولوژیها و مهارتها بر اساس تحولات روز، پرداخت و اظهار کرد: هماکنون متأثر از تحولات تکنولوژیک، دامنه تغییرات وسیع و زمان آن کوتاه است و صنایع بزرگ برای بهروزرسانی آموزشها ناشی از این شرایط، باید در روند جذب و آموزشنیروهای جدید از ظرفیت آموزشهای مهارتی، استفاده کنند.
معاون وزیر کار افزود: از ۵۰ هزار آموزش منجر به اشتغال تاکنون، بیش از ۳۱ هزار مورد در سامانه رصد اشتغال ثبت شده و برای سال آینده عدد ۲۰۰ هزار نفر را پیشنهاد دادهایم.