سردرگمی کارگران ایثارگر حفاظت از اراضی راه و شهرسازی خوزستان برای تبدیل وضعیت/ منتظر اجرای قانون هستیم
ایثارگران شرکتی یگان حفاظت از اراضی راه و شهرسازی خوزستان برای تبدیل وضعیت خود همچنان بلاتکلیف و سردرگم هستند.
برخی کارگران ایثارگر راه و شهرسازی خوزستان در تماس با خبرنگار ایلنا، از اداره راه و شهرسازی خوزستان برای اجرای مصوبه تبدیل وضعیت استخدامی ۳۴ کارگر ایثارگر «واحد حفاظت از اراضی» انتقاد کردند.
کارگران شرکتی واحد حفاظت از اراضی راه شهرسازی خوزستان گفتند: تبدیل وضعیت ایثارگران شاغل در نهادهای دولتی و عمومی، نص صریح قانون است که متاسفانه مدیران راه و شهرسازی خوزستان مانع اجرای قانون مذکور شده و عملا هیچ اقدامی انجام نمیدهند.
طبق اظهارات آنها؛ براساس بند (د) تبصره ۲۰ قانون بودجه ۱۴۰۰- ۱۴۰۱، همه ایثارگران نهادها از جمله راه و شهرسازی باید، تبدیل وضعیت شده و رسمی شوند این در حالیست که به پایان سال ۱۴۰۲ نزدیک میشویم اما هیچ کدام از ۳۴ کارگر ایثارگر واحد حفاظت از اراضی تبدیل وضعیت نشدهاند.
کارگران شرکتی ایثارگر با انتقاد از ادامه بلاتکلیفی در وضعیت شغلی خود گفتند: چرا اداره راه و شهرسازی خوزستان به بهانههای مختلف به قوانین مصوب مجلس تمکین نمیکند؟ مگر ما کارکنان و کارگران ایثارگر امور حفاظت از اراضی جزو کارکنان این اداره نیستیم؟ آیا نباید قوانین مصوب همانند سایر کارکنان ایثارگر این اداره شامل حال ما کارگران حفاظت از امور اراضی نیز بشود؟ ما خواستار اجرای هرچه سریعتر این قانون هستیم.
به گفتهی ایثارگران راه و شهرسازی خوزستان، در برخی مواقع نص صریح قانون از سوی برخی مسئولان زیر سوال برده میشود و سلیقهای عمل میکنند، در مورد تبدیل وضعیت ایثارگران، راه و شهرسازی خوزستان نباید بین کارگران واحد حفاظت از امور اراضی و سایر کارگران ایثارگر شاغل در این اداره فرق قائل شد، در غیر اینصورت چارهای جز شکایت به دیوان عدالت اداری برایمان باقی نمیماند.
کارگران با بیان اینکه برخی مسئولان راه و شهرسازی خوزستان در پاسخ به برخی از کارگران ایثارگر شرکتی میگویند شرایط تبدیل وضعیت با این قانون را ندارید، افزودند: جدا کردن افرادی که همه ایثارگرند برای تبدیل وضعیت درست نیست. مگر زمان جنگ تحمیلی، مسئولان بین رزمندهها فرق قائل میشدند که امروز شما بین آنها فرق قائل میشوید.
این کارگران با بیان اینکه در شرایطی در انتظار اجرای طرح تبدیل وضعیت شغلی خود هستیم که کارگران بخش حفاظت از اراضی با دریافت حداقل حقوق هشت تا ۹ میلیونی که آن هم با دو تا سه ماه تاخیر پرداخت میشود، وضعیت شغلی و معیشتی خوبی ندارند.