کارگران داروگر در تماس با ایلنا مطرح کردند؛
کارفرما پس از جلسه با مسئولان دادستانی، سالنهای تولید را پلمب کرد/ ۲۷ کارگر در لیست اخراج قرار گرفتند
در پی ادامه بحران مالی در کارخانه داروگر تهران، کارفرما با اعلام تعطیلی کارخانه اسامی ۲۷کارگر قراردادی را با سوابق ۱۰تا ۲۵ سال در لیست اخراجیها قرار داده است. از قرار معلوم مابقی ۷۰ کارگر این کارخانه در خارج از کارخانه در انتظار تعیین تکلیف هستند.
منابع کارگری ایلنا در کارخانه «داروگر تهران» گزارش دادند؛ در پی ادامه بحران مالی در کارخانه داروگر تهران، کارگران روز چهارشنبه هفته گذشته تجمع صنفی را در مقابل نهاد قوه قضائیه در خیابان ولیعصر برگزار کردند و یک روزبعد پنجشنبه نیز کارگران نامه شکایت خود را به صورت گروهی به دادستانی تحویل دادند که در نتیجه آن کارفرما به دادستانی احضار شد اما در کمال ناباوری مدیریت کارخانه داروگر بعد از جلسهای که با برخی مسئولان دادستانی برگزار کرد بلافاصله با مراجعه به کارخانه همه سالنهای تولیدی کارخانه را پلمب کرده و اسامی ۲۷ نفر از کارگران قرار دادی باسابقه را در لیست اخراج قرار داد.
بر پایه اظهارات این کارگران، همچنین کارفرما به مابقی کارگرانی که خارج از درب ورودی کارخانه منتظر ورود به محل کارشان هستند گفته است حق ورود به محل کارشان را ندارند و با باز کردن درب آشپزخانه از آنها خواسته با تحمل شرایط فوق تا شهریور ماه منتظر دریافت مطالباتشان بمانند. در عین حال گفته کارگرانی که تمایل به ادامه همکاری ندارند میتوانند در خواست ترک کار بدهند.
به گفته کارگران این کارخانه؛ در شرایط فوق نزدیک به ۱۵نفر از همکاران قصد دارند به شرط دریافت نامه ترک از کار، برای دریافت مقرری بیمه بیکاری از کارخانه خارج شوند.
طبق اظهارات کارگران این کارخانه، مدیریت داروگر تهران عقیده دارد که فعالیت این واحد تولیدی به دلیل بدهیهای مالیاتی امکانپذیر نیست و توان مالی برای راه اندازی همه خطوط تولیدی کارخانه و پرداخت حقوق کارگران را ندارد.
منابع خبری در این واحد تولیدی در ادامه میگویند؛ مجموع مطالبات حدود ۱۰۰ کارگر داروگر تهران دست کم در ۴ ماه گذشته به تاخیر افتاده و حق بیمه آنان نیز حدود ۷ ماه پرداخت نشده است.
طبق ادعای کارگران داروگر تهران؛ افزایش بدهیهای بیمهای این واحد تولیدی به اداره تامین اجتماعی باعث شده که این اداره از تمدید دفترچههای درمانی کارگران و خانوادههایشان خودداری کند.
این کارگران که احتمال میدهند درنتیجهی وضعیت پیش آمده؛ ممکن است سایر کارگران نیز امنیت شغلی خود را از دست بدهند، در بخش پایانی سخنان خود گفتند:، کارگران این واحد صنعتی خواستهای جز تامین امنیت شغلی ،پرداخت مطالبات مزدی و مشخص شدن وضعیت کارخانه ندارند بنابر این این موضوع را بارها از طریق رسانه های کارگری بیان کردهاند اما نتیجهای در بر نداشته است و همچنان شرایط برای کارگران سختتر شده است.