خبرگزاری کار ایران

توضیحاتِ وزارت کار در خصوص کالابرگ الکترونیک

توضیحاتِ وزارت کار در خصوص کالابرگ الکترونیک
کد خبر : ۱۳۲۲۸۱۲

رئیس مرکز روابط عمومی وزارت کار به همراه جمعی از کارشناسان مرکز روابط عمومی وزارت کار و شرکت خدمات فناوری اطلاعات رفاه ایرانیان در سفر به هرمزگان با استاندار و برخی از مدیران این استان دیدار کرد.

به گزارش ایلنا، رئیس مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و عضو قرارگاه ملی کالابرگ الکترونیک در سفر دو روزه به استان هرمزگان با جمعی از مدیران، نخبگان و فعالان رسانه‌ای استان دیدار کرد.
 
سیدمرتضی موتورچی(رئیس مرکز روابط عمومی وزارت کار) به همراه جمعی از کارشناسان مرکز روابط عمومی وزارت تعاون و شرکت خدمات فناوری اطلاعات رفاه ایرانیان(فارا) در سفر به هرمزگان با «مهدی دوستی» استاندار و برخی از مدیران این استان دیدار کرد.
 
موتورچی در این سفر دو روزه ضمن دیدار با «مهران جلایی» مدیرکل صداوسیمای مرکز خلیج فارس، «اسماعیل جهانگیری» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، «افشار فتح‌الهی» مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، فعالان رسانه‌ای، مدیران خبرگزاری‌ها و نشریات محلی، مجمع جوانان، جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی هرمزگان و شورای هماهنگی روابط‌عمومی‌های ادارات و دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان، به منظور هماهنگی، هم‌افزایی و استفاده از ظرفیت‌های موجود در راستای اطلاع‌رسانی فراگیر طرح کالابرگ الکترونیک در سطح استان دیدار و گفت‌وگو کرد.
 
در این دیدارها مقرر شد اطلاع‌رسانی گسترده در حوزه‌های فضای مجازی، شبکه‌های اجتماعی، تبلیغات محیطی، نشریات محلی، نشست‌های توجیهی و آگاهی‌بخش با هدف تبیین طرح کالابرگ الکترونیک با همراهی مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت گیرد.
 
موتورچی در گفت‌وگو با خبرنگاران استان هرمزگان در خصوص مزیت‌های استفاده از کالابرگ الکترونیک، اظهار داشت: در ابتدا مردم می‌توانند یک ماه زودتر کالاهای اساسی خود را خریداری کنند. ضمن اینکه در صورت تغییرات قیمت احتمالی سهم مردم ثابت باقی خواهد ماند اما سهم یارانه دولت افزایش پیدا خواهد کرد.
 
وی با بیان اینکه میزان محصولات بر اساس تصمیم شورای امنیت غذایی در نظر گرفته شده است، افزود: در این طرح هیچ نشان تجاری خاصی مورد تأکید قرار نگرفته است؛ به‌ طور مثال در حال حاضر دولت برای روغن حدود ۴۸ هزار تومان پرداخت خواهد کرد اما اگر فرد بخواهد از روغن دیگری مانند روغن زیتون استفاده کند، دولت همان ۴۸ هزار تومان را پرداخت خواهد کرد و پرداخت مابه‌التفاوت آن به عهده فرد خواهد بود.
 
عضو قرارگاه ملی کالابرگ الکترونیک در پاسخ به سؤالی در مورد خرید و فروش کالاهایی که با اعتبار دولت خریداری می‌شود گفت: این موضوع امکان‌پذیر نیست چرا که برای فرد مزیتی ایجاد نمی‌کند. فروشنده کالا را با همان قیمت می‌فروشد، در حقیقت قیمت دستوری وجود ندارد و تنها پرداخت از دو مسیر انجام می‌شود.
 
موتورچی با اشاره به اینکه دولت اعتبار اشخاص را شناسایی می‌کند که الان حدود ۳۰۰ هزار تومان است، گفت: در حال حاضر سامانه این امکان را در اختیار افراد گذاشته است تا از اعتبار خود برای خرید محصولات استفاده کنند و الزامی برای خرید یک محصول خاص وجود ندارد.
 
وی گفت: به دستور ریاست محترم جمهور و دغدغه‌هایی که در این حوزه وجود دارد، گفته شده است که طرح باید به نحوی انجام شود که حتی یک فروشگاه در محدوده محروم نیز بتواند به عضویت سامانه در بیاید و در حال حاضر این امکان به وجود آمده است.
 
رئیس مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به ضرورت عمل به فرمان جهاد تبیین رهبر معظم انقلاب در همه سطوح رسانه‌ای دستگاه‌های تابعه وزارت، بیان داشت: در آستانه دهه مبارک فجر پوشش گسترده خدمات نظام اسلامی با هدف امیدآفرینی و پاسخگویی به اقشار مختلف مردم باید انجام گیرد.
انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز