توضیحات شرکت پایانههای نفتی ایران پیرامون یک خبر
پیرامون انتنشار خبری با عنوان «گلایههای کارگران پیمانکاری عملیات پایانههای نفتی/ برای اتمام دوره کاری لحظهشماری میکنیم» روابط عمومی شرکت پایانههای نفتی ایران توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش ایلنا، متن توضیحات شرکت پایانههای نفتی ایران به شرح زیر است:
شرکت پیمانکاری طرف قرارداد با شرکت پایانههای نفتی ایران متعهد به تامین غذای روزانه به تعداد بالغ بر ۴۰۰ نفر به صورت روزانه میباشد، به این منظور مواد غذایی با کیفیت مطلوب و مورد تایید ناظرین کارفرما تهیه و در اختیار نیروهای ماهر آشپز گردیده و در شرایطی کاملا مورد قبول و مطلوب در شناورها طبخ میگردد.
بخش دیگری از پرسیون غذا با توجه به ماهیت کاری نیروی انسانی از رستورانهای مورد تایید کارفرما تهیه و به صورت گرم در محل کار سرو میگردد. این در حالیست که با توجه به حساسیت موضوع، بازرسیهای دورهای از رستوران طرف قرارداد صورت میپذیرد و کلیه موازین کیفی و بهداشتی مرتبآ و به صورت منظم مورد رصد ناظرین کارفرما قرار دارد. شایان ذکر آنکه تاکنون هیچگونه گزارش مستدلی دال بر ضعف در کیفیت غذا جهت رسیدگی ارایه نشده است و رضایت عمومی از خدمات وجود داشته است.
در خصوص ادعای مطروحه مبنی بر عدم دریافت حقوق دریایی، لازم به توضیح است که حقوق دستمزد عوامل کاری در کلیه بخشهای عملیاتی تمام و کمال و بدون هیچگونه وقفهای پرداخت شده و این ادعا اساسا کذب و فاقد درجه اعتبار میباشد. مضافا آنکه شرکت پایانههای نفتی ایران علیرغم مشکلات عدیده موجود در اجرای طرح طبقهبندی مشاغل نیز سعی در نهادینه کردن این مهم نموده و حقوق نیروهای خدوم خود را از طریق طرح طبقهبندی مشاغل به اجرا رسانیده است و پرداخت حقوق تمامی نیروها به صورت حساب مشترک بین کارفرما و پیمانکار به موقع و در پایان هرماه انجام میشود.
یادآوری میگردد، شرکت پایانههای نفتی ایران پیمانکاران طرف قرارداد را از طریق فرآیند برگزاری مناقصات عمومی تعیین مینماید، لذا با توجه به فضای رقابتی و توانایی اجرایی و مالی شرکتهای پیمانکاری، شرکت پیمانکار حائز حداقل نرخ در فرآیندی کاملا رقابتی تعیین میگردد. در این خصوص تلاش شرکت پایانههای نفتی ایران همواره ایجاد مشارکت حداکثری به منظور بهرهبندی از خدمات شرکتهای توانمند بوده است.
در پایان، روابط عمومی شرکت پایانههای نفتی ایران از همکاران خود در خبرگزاری ایلنا انتظار دارد قبل از درج هرگونه خبری، صحت و سقم آن را از روابط عمومی جویا شود.