تصمیمات دولت قزاقستان علیه کارگران/ مسئولان قزاقستانی دروغ میگویند
دولت قزاقستان، اجازه فعالیت رسمی به تشکلهای کارگری در خاک این کشور را نمیدهد.
به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از کنفدراسیون بینالمللی اتحادیههای کارگری، وضعیت انجمنهای صنفی و تشکلهای کارگری در کشور قزاقستان مناسب نیست و این کنفدراسیون خواهان بهبود وضعیت آنهاست. کنفدراسیون بینالمللی اتحادیههای کارگری از دولت این کشور میخواهد که مداخله در امور اجرایی اتحادیههای مستقل کارگری را متوقف کند و به آزادی عمل این گروهها احترام بگذارد.
دولت این کشور آسیایی، آزار و اذیت فعالان کارگری را در دستور کار خود قرار داده و با تمام وجود برای رسیدن به مطلوب خود تلاش میکند. مقامات قزاقستانی به تشکلهای کارگری اجازه فعالیت رسمی نمیدهند و بنا به دلایل نامعلوم از ثبت رسمی آنها خودداری میکنند.
«شارون بارو» (دبیرکل کنغدراسیون بینالمللی اتحادیههای کارگری) در ارتباط با این موضوع توضیح داد: دولتمردان قزاقستان به جامعه جهانی اعلام کردهاند که آزادی عمل انجمنهای صنفی و تشکلهای کارگری را قبول دارند اما اعمال و رفتار آنها بیانگر موضوعی دیگر است. سیاستهای دولت این کشور از خلف وعدههای داده شده حکایت میکند.
او ادامه داد: این کشور در ارائه گزارشهای ارسالی خود به سازمان بینالمللی کار نیز تخلف و از بازگو کردن حقیقت پرهیز میکند. آنها به جای حمایت از گروههای کارگری در جهت نابودی تشکلها پیش میروند و برای رسیدن به مقصود خود از هیچ اقدامی کوتاهی نمیکنند.
وی با اشاره به سبقه تاریخی اقدامات مقامات این کشور آسیایی علیه کارگران گفت: دولتیها با اقدامی غیرقانونی، انجمن صنفی کارگران صنعت سوخت و انرژی را در سال ۲۰۱۷ منحل کردند و به تبع این موضوع بسیاری از کارگران ضررهای هنگفتی متحمل شدند.
شارون بارو افزود: سازمان بینالمللی کار و اعضای کنفدراسیون، تخلفات غیرقانونی و دروغهای مقامات این کشور را بارها دیده و شنیدهاند. این دو سازمان به طور قطع و یقین حامی کارگران بوده و از منافع آنها دفاع خواهند کرد.