حمایت وزارت کار از حضور بیشتر زنان در تشکلها
![حمایت وزارت کار از حضور بیشتر زنان در تشکلها](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/RXsgXeHhXmBW/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pkJENYEUyNyn7otfNPZWXfo,/%D8%AD%D8%A7%D8%AA%D9%85+%D8%B4%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D9%85%DB%8C.jpg)
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با توجه به مقاوله نامه ۱۰۰ مصوب سازمان بین المللی کار مبنی بر تساوی حقوق زن و مرد در کار هم ارزش، خوشبختانه قانون گذار در تصوب قانون کار به عدم تبعیض در میزان حقوق و مزایا توجه کرده است.
به گزارش ایلنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «حاتم شاکرمی» معاون روابط کار در نشستی با بانوان فعال تشکلهای عالی کارگری و کارفرمایی بیان کرد: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با استفاده از تمام ظرفیتهای قانونی از حضور بیشتر زنان در ترکیب تشکلهای کارگری و کارفرمایی حمایت میکند.
وی با اشاره به ضرورت مشارکت زنان در امور اقتصادی و کارافرینی بر افزایش حضور بانوان در تشکلهای کارگری تاکید کرد و گفت: با توجه به آمار و مستندات، حضور زنان در تشکلهای صنفی در سطوح استانی و عالی نسبت به ۱۰ سال قبل رشد بسیار خوبی داشته و امروز اثرات آن در حوزههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کاملا مشهود است.
وی در ادامه افزود: باید بپذیریم که بدون مشارکت جدی بانوان درعرصههای مختلف فرهنگی و اجتماعی توسعه پایدار محقق نمیشود.
شاکرمی خاطر نشان کرد: بانوان نماینده کارگر و کارفرما، الگو و نمادهای خودباوری و مسولیتپذیری زنان در جامعه هستند و باید در راستای ترویج و تقویت فرهنگ اعتماد به موفقیت زنان در مدیریت و فعالیتهای صنفی جامعه تلاش کرد و در این راه بیان عملکرد خوب آنان درعرصههای مدیریتی ضروری به نظر میرسد.
در این نشت بانوان عضو تشکلهای کارگری و کارفرمایی گزارشی از فعالیتها و انتظارات خود از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارائه کردند.
همچنین از ۴ بانوی فعال تشکلهای عالی کارگری و کارفرمایی تقدیر شد.