یک فعال محیط زیست در گفتگو با ایلنا:
تونل بهشتآباد، منطقه حفاظت شده و بینالمللی تنگ صیاد را تهدید میکند
ساخت تونل بهشتآباد باعثتهدید پوشش گیاهی و جانوری زیستگاه بینالمللی واقع در منطقه حفاظتشده تنگ صیاد میشود.
ایلنا: یک فعال محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری معتقد است بهره برداری از تونل بهشت آباد، منطقه حفاظت شده و بین المللی تنگ صیاد را در معرض تهدید قرار میدهد.
حسین فرهادی بابادی در گفتگو با ایلنا در پاسخ به این سوال که بهره برداری از تونل بهشت آباد چه تبعاتی برای استان چهار محال و بختیاری دارد، گفت: ساخت تونل بهشت آباد باعثتهدید پوشش گیاهی و جانوری زیستگاه بین المللی واقع در منطقه حفاظت شده تنگ صیاد میشود.
وی افزود: جدای از این منطقه حفاظت شده، ۶۰ درصد جمعیت، ۸۰ درصد صنعت و ۵۶ درصد دشتهای استان چهارمحال و بختیاری در حوزه تونل بهشت آباد قرار و همین امر احداثاین تونل را به تهدیدی جدی برای مردم استان چهارمحال و بختیاری و حتی استانهای مجاور تبدیل میکند.
این فعال محیط زیست ادامه داد: ۴۰ گسل ریز و ۴ گسل اصلی به خصوص ابر گسل زاگرس شبگه آبهای زیر زمینی منطقه را تشکیل میدهند و عبور این تونل از این گسلها در نقش یک زهکش عمل میکند و تبعات مخرب زیست محیطی نیز در پی دارد.
فرهادی بابادی تصریح کرد: جریانی که منافع اقتصادی خود را در این پروژه میبیندبا تبلیغات وسیع سعی دارد این طرح را منطبق با منافع کشاورزان معرفی کند که خوشبختانه با فعال شدن تشکلهای زیست محیطی در استان این نگاه به چالش کشیده شده است.
وی تصریح کرد: متاسفانه به دلایلی به کشاورزان و مردم اصفهان اطلاعات غلطی ارایه میشود که لازم است فعالان مدنی در استان با تشکیل هستههای مودت ضمن آگاهی بخشی به کشاورزان با زدودن ذهنیتهای قومگرایانه با دلایل فنی و علمی در تعامل با مردم و کشاورزان اصفهانی آنها را از تبعات منفی این پروژه غیر کارشناسی آگاه کنند.
لازم به ذکر است آغاز تجهیز کارگاه بهشت آباد در منطقه اردل استان چهار محال و بختیاری تجمع اعتراضی ۱۰ هزار نفری مردم اهواز و ۵ هزار نفری مردم سامان در استان چهارمحال و بختیاری را در پی داشته است. معترضان به انتقال آب سر چشمههای کارون به استان اصفهان از طریق تونل بهشت آباد خواستار دخالت مدعی العموم و محاکمه عوامل اجرای این طرح غیر کارشناسی هستند.